Пълна къща! Глория приюти сватята си

3075
05 Май 2021, 17:00


Няколко поколения живеят под един покрив в дома на Глория

 

Примата на фолка не може и за секунда да остане на спокойствие сама, тъй като в момента в къщата й живеят още четирима души, научи HotArena.net.

Макар че наскоро стана майка, дъщеря й Симона Загорова не се е изнесла в самостоятелно жилище, а с приятеля й Дани и бебето са се настанили в палата на Глория в „Павлово“. Освен тях певицата е поканила в дома си сватя си – майката на зет си, пише Галерия. Жената ще остане в огромната къща за неопределен срок от време, за да помага в грижите за малката Галина.

Във фолк средите отдавна се коментира, че зетят на примата не може да се похвали със стабилни доходи и Глория основно е поела издръжката на младото семейство.    

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
r
преди 5 месеца
-1
"Палат"?? "ОГРОМНА къща"???? Ама моля ви се!... Неведнъж Глория е правила фотосесии в дома си, там снима и "Черешката на тортата" - нито има кухня, нито трапезария, нито всекидневна.. всичкото е едно, наблъскано едно върху друго. Какви палати ви гонят, какви "огромни" имения... Нормална къща. Не знам останалата част колко ще е голяма, но щом най-използваните помещения са така оскъдни..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени