Пандемията провали шеф Виктор Ангелов в Нова тв

819
14 Февруари 2021, 14:34


Пандемията унищожи телевизионната кариера на шеф Виктор Ангелов.

След като месеци наред феновете му разпитваха ще има ли нов сезон на неговото шоу „Хелс Китчън”, или не, от Нова телевизия преди дни обявиха официално пролетната си програма. От нея стана ясно, че риалитито вече няма да се излъчва – информация, която „Уикенд” първи огласи. Причина да спрат предаването не е нисък рейтинг, а невъзможност да го снимат в условията на пандемия.

Вече цяла година в Европа, а и в България, ресторантите или са затворени, или са пред затваряне заради мерките срещу Ковид-19. При тези условия шеф Ангелов няма как да събира клиенти в своя телевизионен ресторант, твърдят запознати. Въпреки че заведението по същество е бутафорно, тъй като клиентите най-често са платени статисти и не поръчват храната си, а ядат каквото им сервират, хората сядат близо един до друг и няма как да останат по масите с маски и шлемове. Пред опасността да се замеси в скандал за неспазване на противоепидемичните мерки и да плаща глоби за подобни нарушения екипът и телевизията са предпочели да се откажат от новия сезон на „Кухнята на ада”, който трябваше да бъде четвърти поред. Засега не е ясно когато риалитито ще може да се върне на екран. За да стане това, ситуацията с коронавируса трябва да бъде напълно овладяна.  

Тъй като обаче отпадането на риалитито отваря бели петна в програмата в цели три вечери седмично, в които се излъчваше досега – от вторник до четвъртък, в телевизията са взели решение да пълнят дупките с Емо Чолаков и предаването му за влюбени „Един за друг”. То тръгва през уикенда, но ще се излъчва и през седмицата. Ще се конкурира пряко с риалитата на Би Ти Ви „Мастършеф” и „Бригада Нов дом”.

Пандемията подля вода в Нова не само на шеф Ангелов, но и на неговия колега – шеф Иван Манчев. Зрителите в момента го гледат в „Черешката на тортата”, но сезонът свършва на 19 февруари. До миналата година, свърши ли „Черешката”, идваше ред на „Кошмари в кухнята”, където Манчев влизаше в ролята на лошото ченге в родните ресторанти. Тази година обаче предаването няма да се излъчва, а причината е същата като при „Хелс Китчън” – противоепидемичните мерки, заради които заведенията са затворени. Спирането на двете кулинарни риалитита е сериозен удар по джобовете и на Манчев, и на Ангелов. Хонорарите им от телевизията за тях са изключително важни в момент, в който ресторантите им, които са техният основен източник на доходи, не приемат клиенти. В същото време колегите им от Би Ти Ви – Андре Токев, Петър Михалчев и Силвена Роу, са доволни, че в телевизията дори не помислят да спират „Мастършеф”. Говори се, че Ангелов съжалявал, че е напуснал шоуто за хоби готвачи, но вратите за връщане вече са затворени за него.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 9 месеца
0
Няма да липсва.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени