Папарашки удар: Блатечки заживя в дома на поредната си любовница

15 Април 2023, 07:05


Ново любовно гнездо е свил Асен Блатечки, видяха папараците  на "България". Бившият на Диляна Попова бе уловен пред новото си жилище.

 

Блатечки бе засечен точно на влизане във входа. Секунди по-рано Асен паркира огромния си джип точно пред кооперацията. Возилото на актьора е толкова голямо, че половината заема място за инвалиди. Блатечки забелязва, че е паркирал неправилно, но това не го трогва особено.

 

Звездата от редица филми слезе от колата заедно с кучето си Арис. В едната си ръка актьорът държи металната каишка, на която е вързан огромният доберман. С другата отваря багажника на возилото и започва да търси нещо. Кучето от години живее с актьора. Блатечки води животното навсякъде със себе си - дори в телевизионния ефир.

 

Явно нещата между актьора и червенокосата мадама са много сериозни, след като вече живеят под един покрив.

 

Новото жилище на актьора е съвсем близко до старото му. Кооперацията, в която лошото момче на родното кино живее с гаджето, се намира на две пресечки от бившия му адрес. Дали Блатечки е купил нов, по-голям апартамент напук на високите цени на жилищата, или е под наем, можем само да гадаем. Локацията отново е топ - в центъра на София и близо до всичко.

 

Блатечки продължава да пуши бездимни цигари. От години заклетият пушач отказа обикновените тютюневи изделия и мина на електронни. Той отново явно ги пали една след друга, тъй като се е запасил с цял стек.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Пхахахаха
преди месец
-2
Тоя па само се мести по домовете на хората … заживял при тая, заживял при оная. Като някой бездомник го прибират тук там. Един сериозен, интелигентен мъж с ниво създава дом и си стои на мястото , не случайно е казано МОЯТ ДОМ, моята крепост. Тоя като някой куфар от къща на къща… смешник
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Асен Блатечки
преди месец
-24
А мустанг-а ми за 300 бона?


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени