Папи Ханс избухна: Мразя МАЗНИ номерца!

837
03 Декември 2020, 11:19


„За Фънки ми е все едно. Даже май по-скоро ме кефи. Държа се глупаво няколко пъти, но не мисля, че идва от лошо място. Шоубизнес!”, разкрива Папи Ханс.

 

Идолът на тийнейджърките (и някои тийнейджъри) влезе в задушевен разговор с феновете и цял час им отговаряше на стотиците въпроси. Естествено, един от първите бе свързан с Фънки, защото преди известно време двамата имаха обтегнати отношения покрай участието им в „Като две капки вода“, където рокаджията (и в момента пръв приятел на Коцето) бе жури, а Папи - участник на сцената.

 

Но ето, че вече Фънки е затворена страница в живота на Папи Ханс, щом дори вече започва „да го кефи“. „Наглост, лошо възпитание, липса на култура, липса на цели и амбиции, но най-вече склонност към мазни номерца. Мразя хитреци!“, отговаря Папи Ханс на въпроса какво най-много го дразни у хората.

 

Феновете го питат разнообразни неща - за бог, за хомосексуалисти, за материалните момичета... Папи пояснява, че не вярва в бог и че няма нищо против влечението между хората от един и същи пол.

 

А за златотърсачките казва следното: „Ако гледат чуждото материално, ги очаква живот, изпълнен със скръб. Романтичната идея, че нещастието е красиво, когато си богат, е романтична само като я гледаш на филм. Ако искат само материалното, ще пропуснат да видят какво ги прави щастливи“.

 

Признава, че инвестира средства в „малко акцийки, малко криптовалута, но главно в себе си“. След края на всички карантини и мерки мисли да отиде до Испания, защото никога не е бил там. А между момиче с хубави крака и момиче с хубаво дупе... избира такова, което има и двете, пише „България Днес“.

 

Накрая Папито твърдо заявява, че няма да се подстриже: „Ако търсех мнението на другите, нямаше да съм направил нищо. Обичам си косата. Който иска, да се стриже!“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени
/home/hotarena/public_html/cache/f47832669eb5344aebfa4cf378faf72e.cache