Парите събраха, парите разделиха Даниел Петканов и жена му

https://hotarena.net/laifstail/parite-sabraha-parite-razdeliha-daniel-petkanov-i-jena-mu HotArena.net
Парите събраха,  парите разделиха  Даниел Петканов  и жена му

Слуховете за раздялата на Александра и Даниел Петканови изобщо не са преувеличени. След като дълго време правиха цирк с отношенията си, сега една от най-досадните светски двойки наистина е сложила край на любовта си. Даниел и Александра не са заедно и това е безвъзвратно. Тепърва започва и процедурата по развода им.

 

Миналият петък манекенката отбеляза рождения си ден в скъпарско столично заведение в компанията на много свои приятели, но не и на Лудия репортер, който все още й се води официален съпруг. С това само подклади предположенията, че му е била шута за пореден път. На този етап двамата не се ангажират с официален коментар, но от изявите им става ясно, че наистина са скъсали. Клюката бе потвърдена пред репортер на „Уикенд” от няколко техни приятели.

Риалити звездите се ожениха в шоуто „ВИП Брадър” преди 5 години, но само в началото се спогаждали добре, а после несходствата в характерите им започнали да избиват. Манекенката е признавала, че е доста материално ориентирана и съпругът й изобщо не успявал да покрие финансовите й изисквания. От доста време дългокраката хубавица изкарвала повече пари от него и това не я удовлетворявало. Тя искала мъж, който да е по-богат от нея, да е по-амбициозен, да я води напред в живота. Даниел пък се потискал и не се чувствал щастлив нито в семейните си отношения, нито в работата. С жена му не успели да се разберат и по редица имуществени въпроси. Петканова искала да си купи апартамент на нейно име, а бащата на сина й настоявал жилището да е общо.

Малко след личния празник на Алекс, рожден ден празнува и синът й Габриел. Момченцето навърши 3 годинки на 30 януари. „Иска ми се в момента да съм на мястото на Габриел. През детските му искрени очи да виждам света без граници и предели. Да бъда лека отвътре, да получавам безусловна любов”, написа в социалната мрежа красавицата с опериран нос. И продължи: „За щастие, благодарение на децата ни, имаме възможност да съпреживяваме настроения и емоции отново и по-осъзнато. Децата са смисъл!”.

Даниел също се включи по този повод с емоционално признание. „Родителите имаме много голяма отговорност към своето поколение, не е шега работа. Като негов баща, аз съм си поставил за цел да го науча поне на три основни правила в живота: не лъжи, не мрази и не казвай „не мога”. Понеже аз съм ги правил и трите изброени, и то доста често през живота ми, знам как съм се чувствал след това. Обикновено изпитвам съжаление, че съм го сторил. А съжалението е за слабаци! Сега се сещам и за още нещо в този контекст, което бих му споделял често - всичко е за добро. Дори лошото. То е урок, при това ценен!”, изповяда се Петканов, като в последните му думи прозира болката от разлъката с Алекс.

Според запознати съпрузите са в обтегнати отношения още от края на миналата година, а конфликтите им отново са за пари. Малко след като си оперираха носовете в Турция, те взели решението да се разделят. Лудия репортер многократно каза, че започва нов етап от живота си, че иска да осмисли съществуването си, че дири щастието и прочее баналности. По всичко личи, че е изпаднал в депресия и търси начин да се справи с нея.

Явно е, че манекенката и бащата на сина й не са могли да се разберат и да постигнат консенсус по спорните въпроси. Хора от обкръжението им твърдят, че в продължение на седмици те не си обелвали и дума, разминавали се в дома си, а напрежението помежду им можело да се разреже с нож. Известно време ходели и на семейна терапия, но без успех. Дали обаче ще се стигне до официален развод още не е сигурно. Възможно е двойката да преосмисли решението си, както се е случвало и в миналото. Това обаче е малко вероятно.


„Парите ги събраха, парите ги и разделиха. Последната година беше трудна за инфлуенсърите, получават далеч по-малко ангажименти и хонорари. Това доведе и до раздялата им. Александра винаги е била материално момиче, колкото и да се прави на ромнатичка”, обобщават в светските среди. Упорито се говори, че г-жа Петканова от известно време има друга връзка. Тя се срещала със заможен господин с проспериращ бизнес. Отношенията им в началото не били сериозни, но вече връзката им навлизала в нов етап. Най-вероятно съвсем скоро ще стане ясно и кой е загадъчния господин, който раздели светското семейство Петканови.

 

8 Коментара

gazara

преди 2 години

pak li tiq teneketa be?

Коментирай

...

преди 2 години

поне носовете им са оправени,ако не друго...

Коментирай

Николай

преди 2 години

Накрая май пак ще се окаже, че си правят PR и въобще не са се разделяли... Омръзна ми да ги гледамммм

Коментирай

Бббб

преди 2 години

Писна ни от тия тъпаци

Коментирай

запознат

преди 2 години

Даниел Петканов има нова тръпка . Той и изневерява с една която рботи в Ozone. bg

Коментирай

Анита

преди 2 години

Много се радвам за Алекс! Дано е истина и да се спаси от този мухльо

Коментирай

любопитен

преди 2 години

Заради това ли са се разделили

Коментирай

запознт

преди 2 години

Ебавам се бе как, ще остави златната кокошка Алекс заради продавачка хахахаххха тъпаци

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.