Първата Мис България крета без пенсия! Бранимира Антонова разказва за голямата си любов в книга

13 Декември 2021, 16:00


Първата Мис България Бранимира Антонова разказва надълго и нашироко за първия си брак с Владимир Грашнов в своята автобиографична книга. Бранимира се среща с Грашнов на събиране в неговото жилище, като двамата са на по 19 години. Той - току-що е излязъл от казармата след операция от спукан апендикс, а Бранимира била оперирана от преплитане на червата. Харесали се, той я изпратил и й предложил да се оженят.

 

„Обичах истински Владо Грашнов и ми липсва. Изживели сме много неща”, казва Бранимира. Любовта между тях е изключителна, тъй като Грашнов напуска родителите си, които не искат той да се жени рано и влюбените се крият в Троянския манастир, пише „Минаха години“. „Оженихме се против родителската воля, когато техните не бяха в България. Направихме го с фалшиви медицински на 15 юни 1973 година, две години по-късно се роди дъщеря ни Мария“, спомня си днес Бранимира.

 

По-късно двамата се разделят, защото решили, че нещата между тях се изчерпали, а красивата дама се жени още два пъти. „На шега се оженихме, на шега се разведохме прегърнати с Грашнов“, смее се днес Бранимира.

 

После тя се жени за Венци Петков и Владо Денев. Красавицата, която остава в историята като първата Мис България, цени всичко, което животът й е поднесъл. Тя живее без пенсия, въпреки че е навършила годините, но се оправя в живота. Казва, че никога не е използвала крем за лице, нито разкрасяващи процедури. „Сега се притеснявам от коронавируса и се пазя, на 69 години какво друго ми остава“, казва красивата Бранимира Антонова.




Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
!!!!!!!!
Преди 1 година
0
Не е ли работила госпожата, че няма пенсия. Ако няма трудов стаж, няма и пенсия да има.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени