Първият мъж на Глория я пребил от ревност, заплашвал я с пистолет

6250
15 Януари 2020, 16:00


За най-трудните моменти в живота си Глория разказва в автобиографичната си книга „До последната усмивка”,  като не се свени да открехне вратата и на любовния си живот, пише „Галерия.

В момента фолк-певицата е щастлива с годеника си Йордан Джермански, но през годините е претърпяла доста неуспехи в личен план.  Трагични посвоему са още първите връзки на Глория. На 16 години среща мъжа, който я прави жена. Той  бил крайно ревнив и се опитвала да я третира като своя собственост. В един от пристъпите си на ревност до такава степен полудял, че й посегнал и й избил един зъб. Това бил моментът,  в който Глория си тръгнала. За щастие не била лудо влюбена във въпросния човек и бързо преодолява болката.

Първата истинска любов на певицата също била белязана от ревност.

Била вече на 18, а мъжът на 36. Въртял бизнес с автокъщи, имал големи позиции в Русе, откъдето е родом фолк-звездата. По това време Глория вече усилено се развива като певица и редовно пътувала с оркестър „Извор”, включително и в чужбина. На бизнесмена обаче, малко по малко  започнала да не му харесва работата и не можел да приеме, че отсъства за дълго време. Не харесвал факта, че работи по нощни заведения и привлича вниманието на други мъже. Още повече, че самите те  се запознали в ресторант на Дунав мост, където тя пее.

Глория се надявала, че ревността му ще утихне и той ще приеме кариерата й. Точно обратното - проблемът не се заглаждал, а задълбочавал. Мъжът буквално се превърнал в сянка на певицата.  Придружавал я на абсолютно всичките ангажименти. Започнал да заплашва майка й, нахълта в дома им с пистолет,  защото мислил, че Глория му изневерява.

Междувременно прохождащата певица разбрала, че гаджето й е истински женкар с няколко брака и деца зад гърба си.  Категорично решение да си тръгна обаче примата на фолка взела след жестока проява на насилие. Имала участие в Русе, на което той я придружил. Прибрали се обратно и точно тогава бизнесмен се напил и се развикал: „Какво, ще пееш ли?”,  след което й ударил толкова силен шамар, че разбил устата й.  „Разбира се, че ще пея, не ме познаваш!”, връща се назад Глория. След тази случка тя го напуска.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
666
Преди 1 година
-1
Хайде сега и на тази да и четем за мутренските истории - не мерси.Какво прави 18 годишно момиче при мутра на 36 въртящ автокъщи? После ох преби ме горката аз страдалка.Като оная смешница Лияна дето се вряла при най големите бандити и после орева ефира защо имала такава съдба.Хайде чупка всички играчки на някакви мутри ходете се оплаквайте на някой друг, че на всички им писна от вас и долните ви истории.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
Преди 1 година
0
Апсолютно точно.Медиите ги натрапват тези мутренски играчки,иначе никой не се интересува от битието им на такива.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени