Павел и Венци Венц биха шута на Саня Армутлиева! Продуцентката толерирала повече Дара и Михаела Маринова

13 Април 2022, 17:00


Музикалното дуо Павел и Венци Венц обмислят да прекратят отношенията си с продуцентската компания „Вирджиния рекърдс“, менажирана от Саня Армутлиева. Причина за разпада на дългогодишните им отношения са различия във вижданията им за създаване на нова музика.

50-годишната Станислава имала ясна концепция за парчетата, докато двойката искала да експериментира.

 

Чашата преляла преди години когато шефката започнала да има претенции за визията им, а всяка промяна, както било описано в договора, трябвало да се одобрява като решението за синя коса на Павел или растите на Венци, например.

 

Освен слуховете в гилдията, не липсват и наблюдения от страна на феновете. В официалния си Инстаграм профил Венци никъде не описва, че е част от лейбъла. За успехите си на сцена благодари на редица имена, но не и на компанията или Саня. Подобно на сценичната му половинка Павел в неговото описание е включено само музикант.

 

Другата причина за разрива на дуета с Армутлиева са нейните любимки Дарина Йотова-Дара и Михаела Маринава. За техните изяви и проекти от „Вирджиния рекърдс“ се заделят най-много средства, което ощетява останалите, пише „Галерия“.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Някой
преди месец
0
Не е вярно, най-много средства заделя за дъщеря си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Някой
преди месец
0
Не е вярно, най-много средства заделя за дъщеря си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени