Павел от „Сървайвър” профукал 300 бона в казината

19 Март 2023, 14:00


Със силни думи се обърна легендарният вратар на сините и националите Здравко Здравков към сина си, брокера Павел, който се бори за голямата награда в „Сървайвър“. Футболистът изпрати трогателно послание до наследника си и го докара до сълзи.

„Всички много се вълнуваме да те гледаме и преживяваме всяка емоция с теб! Забелязва се смисленият ти, благ, смирен и вглъбен поглед. Гордеем се с всичко, което показваш от себе си и колко си истински. В игрите викаме за теб и ти изпращаме сили и хъс“, написаха Здравков-старши и съпругата му на своето момче.

До този момент Павел се представя отлично в Доминикана и достойно защитава името на баща си, който участва в третия „Сървайвър“ през 2008 г. Всички от племето „Войни“ получиха снимки и мили послания от близките си като награда след спечелена битка срещу отбора на известните.

„Малко късно в живота разбрах кой е истински до мен и какво значат семейството ми и приятелите“, обясни Павел. По-рано в предаването той призна, че е страдал от хазартна зависимост. Според запознати, синът на Здравко Здравков профукал над 300 000 лева по казината за няколко години.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени