Павел Владимиров обиден! Напусна Нова телевизия

2493
21 Август 2015, 10:55


Тв водещият Павел Владимир вече няма да участва в сутрешния блок на Нова телевизия. Колоритния чешит, който бе ководещ в предаването сутрин, се намърда на нова работа, научи HotArena.


Габровеца напусна националния ефир, недоволен, че не са го оценили достатъчно. И вече ще се изявява като водещ на лайфстайл предаването „Първа смяна“, по най-новия кабелен канал — 359ТВ.


Медията се излъчва от няколко кабелни оператора съвсем отскоро. А зад нея стои залятата с киселина пиар и бизнес дама Мария Бонева и финансов спонсор, чието име обаче се пази в тайна, пише „Всеки ден“.


Според запознати, Павел Владимиров си тръгнал от Нова телевизия, заради това, че е понижен от водещ на репортер. Телевизионерът се засегнал на решението на медията да свали рубриката му, която вървеше в сутрешния блок всеки делничен ден в частната национална медия.


Владимиров си тръгнал от телевизията, без да дава никакви обяснения. „Като не ме ценят, отивам там, където държат на мен като човек, който си върши добре работата. Няма да робувам на марката, а на отношението“, заявил той.


Сега ще му се налага да води сутрешния блок по новата кабелна телевизия. Каналът е музикално и светски ориентиран.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени