Пей сърце! Софка е разорена, кредитори й взеха апартамента, но пък Лоренцо кара джип за 120 бона

5002
28 Август 2020, 16:00


Банка е взела дома на Софи Маринова, защото ромската перла не успявала да погасява вноската на апартамента си в столичния квартал „Драгалеци”, пише  „Уикенд”. Заради пандемията от коронавирус, чалга заведенията не работеха в продължение на повече от 2 месеца. Липсата на участия и огромната рода, която изхранва Софка, изпразнила джоба на фолк певицата, която забравила, че трябва да си плаща вноската по ипотеката на дома си, която възлизала на около 1800 лева.

„Аз не мога да спестявам. Обичам да си купувам скъпи вещи и като имам пари си подарявам я парфюмче, я някоя рокличка. Не мога да държа пари в мен. Хонорарът от „Като две капки вода” го похарчих за да изкарам от затвора Гринго, а той ми се отблагодари с кютек”, признала пред приятелки разорената певица.
След няколко неплатени вноски и предупреждения, кредиторите взели дома на Маринова, а тя се изнесла на квартира. Певицата обаче изобщо не страдала от този факт, защото смятала, че е все тая дали ще дава пари на банката, или ще плаща рента.

Това, че няма жилище, не попречи на изпълнителката от ромски произход да купи на сина си Лоренцо джип за 120 бона, като и той е взет на лизинг. Получила обаче сериозно намаление с ангажимента да прави реклама на автокъщата. Преди време Софка сама сподели, че е платила 100 бона, за да освободят мъжа й. „Дадох си всичките спестени пари, защото го обичам и исках да е на свобода, за да се оженим. Платих на адвокати и където трябва за почерпки, само и само да го пуснат. Той много добре знае, че без моите пари щеше да лежи още", разказа Маринова по време на раздялата им.

Именно това са парите, които са били предназначени за изплащане на част от жилището на етрополската легенда, но тя се разделила със сумата, за да пуснат на свобода любимия й. „Нямам си дом, но пък съм щастлива и си позволявам всичко, което душичката ми иска. Важното е да сме живи и здрави” – заключвала с усмивка ромската перла. 
Коментара беше докладван, очаквайте администраторите да го прегледат
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
?!?!?!
преди 7 месеца
0
Циганче, циганче ще ти купя златно ланче ...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ми,
преди 7 месеца
0
Вари го,печи го,циганина си е циганин.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Леля Цура
преди 7 месеца
0
Софке, Софке, Господ ти е дал глас, ама що ти не даде и малко повече акъл ма
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Иво
преди 7 месеца
-1
Лоренцо дали едно изречение без грешка може да напише,звезда го раздава..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сещайте се
преди 7 месеца
-1
Той оният изучения в Германия, който уби М.Цветков го видяхме колко стока е и на колко опиата е.Иначе Софчето да си беше платила жилището, вместо да хрантути Гринго.И къде е прокуратурата да разследва на кой и колко е дала тя, за да го изкарат.Тя си признава, че е подкупвала и всички се правят на разсеяни.А тя самата в простотията си се дъни сама с тези признания.
......па
преди 7 месеца
0
Софка преди години нали се фукаше,че го записала в елитно столично училище/но там не наливат знания с фуния срещу високата такса/а сега ще му купи диплома от учище от Етрополе.Явно и с шофьорската книжка ще е така.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени