Пейо от „Имаш поща“ става татко за трети път

08 Януари 2022, 13:20


След по-малко от месец музикантът, познат като Пейо от "Имаш поща", ще стане татко на бебе номер 3 от любимата Калина Маркова, писа "България Днес".

"Няма да коментирам личния си живот, дали е така или не, нека остане в догадките", сподели Филипов.

Новината, че за трети път ще става баща, станала ясна на приятелите на Пейо от шоуто "Маскираният певец". Той участва там като Плашилото в сезон 2020 г. "Много е щастлив, но понеже има две пораснали деца - момче и момиче, не смее да говори много открито за бебето, което чака", съобщиха близки до Пейо. Според близките на музиканта той и новата му жена Калина Маркова дори вече били избрали име на бъдещето бебе. "Споделяше, че е хубаво, че името на детето може да се смени няколко пъти, което улеснявало въпроса с това как да се казва новороденото", смеят се колегите на Пейо.

Любовта на Пейо и втората му любима, която е доста по-млада от него - Калина Маркова, се случила случайно. Тя е нотариус от Гоце Делчев, а Пейо се обърнал към нея по казус за музикалния си пианоклуб, който държи. От дума на дума двамата се влюбили. От предишна връзка Калина има син, а двамата общо вече имат три деца. За идването на новия член в семейството най-доволен е синът на Калина - Максим, който живее с тях и учи във втори клас в паралелка "Хореография". Като разбрал новината за ново бебе, големият син на Пейо, който е на 22 г., се пошегувал с думите: "Реши още веднъж да станеш татко, преди да станеш дядо, това е добре". Дъщерята на Пейо пък учи в чужбина.

 

С дъщерята и сина си

С дъщерята и сина си

 

Пейо и Калина живеят през седмицата в Гоце Делчев, а през уикенда са в София.

Калина обича ските и е една от първите състезателки в България по шорттрек заедно с олимпийската ни шампионка Евгения Раданова.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени