Пейо Пощальона затвори пиано бара и откри музикална школа за деца

906
11 Декември 2020, 12:06


Станал известен в телевизионното пространство с участието като пощальон на Гала в „Имаш поща“, Пейо Филипов бързо се превръща в любимец на зрителите.

Най-скорошната му изява в предаването „Маскираният певец“ е истинско приключение и остава един много приятен спомен у изпълнителя. От продукцията си свързали с участника под маската на Плашилото и той приел с голямо удоволствие.  Пред Телеграф пощальонът от малкият екран разкрива за голямата мистерия около шоуто, която много му се харесва и направила преживяването незабравимо.

Пейо не крие от медиите развода с първата си жена, след 19 години брак. С Мария имат син и дъщеря. Дъщеря му Виктория (на снимката горе) е студентка в Англия, но се прибира в България заради пандемията. Синът му Кристиян пък завършил 12-и клас с отличен успех.

Той споделя, че синът на втората му съпруга ще е  първокласник тази есен. За съжаление бизнесът на Пейо Филипов – пиано бар в столицата и плажно заведение в Царево са директно засегнат от епидемията от Ковид 19. След първата вълна на китайския вирус Филипов избира да се изолира в град Гоце Делчев, къде си втората му съпруга има нотариална кантора.

През април той публикува в своя Фейсбук профил и ново приложение, което е разработил. Безплатното приложение за представлява лото игра за телефон, в която първо се виждат печелившите числа и след това си играе със серийните номера на банкнотите, които имате в джоба си.

Сега, когато заведенията отново са затворени Пейо се захваща с отварянето на музикална школа за деца. „Уроците са частни - присъстват само един ученик и един преподавател. Всички противоепидемични мерки се спазват. Това е причината да не сме затворени все още. Тъй като жена ми продължава да работи като нотариус в Гоце Делчев, ни се налага да пътуваме всеки ден, за да бъдем балансирани в задълженията си",  споделя Пейо пред „Телеграф“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени