Перверзници атакуват Пам Велидис със снимки на членовете си

https://hotarena.net/az-jenata/perverznici-atakuvat-pam-velidis-sas-snimki-na-chlenovete-si HotArena.net
Перверзници атакуват Пам Велидис със снимки на членовете си

Пухкавата моделка Пам Велидис пропищя от ухажори, които я атакуват по всякакви начини в социалните мрежи, включително със снимки на голите си членове. Това сподели самата тя в изблик на откровение. Феновете от мъжки пол първо й правели комплименти, а след това, ако не им отговори, я засипвали с обиди.

 

Противно на мнението на много моми в скандалното риалити на Би Ти Ви „Ергенът”, Пам Велидис може да се похвали със завиден брой ухажори. Откакто я показват в шоуто, социалните мрежи са прегрели от загорели мъже, които искат да се запознаят с червенокосата есеистка. Под всяка нейна снимка е пълно с комплименти от почитатели, които я молят да им пише лични съобщения. Оказва се, че много повече мили думи от всевъзможни непознати господа тя получава именно в лични съобщения.

Когато обаче не им отговори или ги отреже за среща, ухажорите сменяли плочата и започвали да обиждат обекта на своите чувства. Пам сподели със своите последователки в социалните мрежи изумлението си от това поведение, молейки ги да коментират изцепките на отхвърлените кандидати. „Някакъв човек ти пише колко си сладка, готина и красиви и, ако не им отговориш, започват да те обиждат по всевъзможни начини”, оплака се Велидис. Фенките й веднага започнаха да споделят, че и те са имали същия опит и за тях подобно поведение е признак за ниска интелигентност. „И високо интелигентни са ми писали, честно казано”, продължи с признанията Пам.

Червенокосата моделка на продукти за едри дами разказа, че често й се е случвало да й изпращат снимки на голи мъжки членове в знак на желание за общуване. „И, като не му отговоря, пише: „Е? К’во? Не ти ли хареса?”, все едно това му е най-голямото постижение в живота и трябва да го похваля заради него”, разказва с шеговит тон най-едрата мома от втория сезон на „Ергенът”.

В интерес на истината тя доста се е вталила напоследък. Личи си, че спортува усилено, а вероятно е минала и на хранителен режим. Явно обаче на ухажорите й не им пречи нейното тегло, напротив, те я харесват точно заради пищните форми.

11 Коментара

ами,

преди 1 година

Кой каквото сам си направи,никой друг не може да им го направи.Та и тези ''моми''влизащи в разни жалки шоута за 5 минутна слава така.

Коментирай

ха ха Хо

преди 1 година

Влезе в шоуто,показа злобния си характер и си тръгна за да не я обезрозят защото и беше време.Ако Айлин беше също дебелана нямаше да има проблем с нея.Но тя и ''пречеше'',не Джия която показа повече пошлост с гумените си цици.И толерира кючекчийката с гипсовото лице която забавлява с гюбеци по цигански сватби мъжете.Просто злобна дебелана нямаща воля да се постави на диета но си боядисала косата като червен светофар да задържа внимание.

Коментирай

Надежда

преди 1 година

Злобарка

Коментирай

......па

преди 1 година

Пламена наричаща се Пам се изложи в предаването точно колкото Габи с джуката, Елисавета и Теодора. Една от най-отвратителните участнички в предаването. И то не на външен вид. Критикуваше всички задкулисно, възхваляваше само Елена.Беше и като слугинаж.Не бих я слушала нито при Цитиридис, нито в подкасти, надкасти и сайдкасти, не искам да я чувам никога повече... ужасно досадна жена вкопчила се в темата си за наднорменото си тегло като удавник за сламка.

Коментирай

О,неее

преди 11 месеца

Злобен характер показваш в момента точно ти. Всяка жена мразиш, нали? До припадък повтаряш тая дебелана, оная пошла, другата гипсова кючекчийка. На теб ти пречат,не на Пам, която е класа и чар. Иди на психолог, иначе ще се удавиш в собствената си злъч.

Коментирай

Здравей,

преди 11 месеца

Ти си дежурната опкювачка тук. Като запалиш моторетката нямаш спирака. Докато не избълваш един тон гадни епитети и критики не мирясваш . И накрая почваш да се молиш " никога повече", да не чуеш за която и да било известна дама. Защо влизаш да четеш за тях? Да си вдигнеш адреналина и да почнеш с ругатните. Омразата е твоята дрога.

Коментирай

ха ха Хо

преди 11 месеца

Продукцията ги е събрала все такива.Ако Пам имаше класа /според теб/никога нямаше да се подведе да влезе в такова пошло предаване да се излага.Факта,че сега след предаването е само приятелка с кючекчийката крещи колко''чар'' е имала сред останалите участнички.

Коментирай

абе,

преди 11 месеца

Пам е много по-красива от Елена,Елисавета,Габи,Мони,Ивелина,Ирина,Джия даже и от прехвалената Айлин/на мен не ми допада/ и др.от по- ранно отпадналите.Има хубаво лице,очи,устни,коса,умна е.Просто трябва да си впрегне волята и да отслабне и така ще и дойде и повишено самочувствие а не да е придатък на такива като Елена.Защото точно такива манипулативни хитруши като Елена изкарват лошите качества като злобата и завистта от нея.

Коментирай

Рая

преди 11 месеца

Не си права за Елена. Тя няма какво да хитрува. Хитруват простите хора. Елена е много интелигентна. Освен това и ти като всички уж приемаш Пам,уж я намираш хубава, но трябвало да отслабне. Защо? Да угоди на злобарите.?

Коментирай

абе,

преди 11 месеца

Изброено е кое е хубавото у Пам.Никаде не се споменава тялото и.И Пам трябва да отслабне заради собственото си здраве и самочувствие,не заради''злобарите''.Ако Елена беше наистина интелигентна никога нямаше да изтъква себе си като омаловажава и потъпкава конкуренцията си.Един интелигентен/природно/или с придобити познания човек никога не би постъпил така защото интелигентността не му позволява.В синхроните си Елена се показва само злобен,егоистичен и манипулативен човек.Без емпатия.

Коментирай

абе,

преди 11 месеца

Елена е хладнокръвна, пресметлива, студена,ехидна с мания за величие. Винаги мери с двоен аршин.Това не е интелигентност.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.