"Пещерска" застава зад каузата за повече успешни български семейства (Популярната марка ракия вярва, че бракът не е отживелица)

837
21 Август 2020, 08:00


България е сред страните с най-малко разтрогнати бракове в Европа през последните две десетилетия, с коефициент 20% на разделените семейства през първите 15 години от сватбата. Изследването е на английската организация Marriage Foundation по данни на Евростат и показва, че нивата на разводите през първите 5 години от брака са намалели значително в цяла Европа.

 

На фона на обнадеждаващите данни „Пещерска“ Отлежала ракия стартира кампания за укрепване на взаимоотношенията в брака и насърчаване на традиционните семейни ценности. Инициативата на VP Brands International „И заживели щастливо“ е продължение на конкурса „Просто кажи „Да““, като тази година идеята се надгражда в посока “Какво следва след заветното „Да““.

 

За целта всички двойки, които искат да споделят тайната си за щастлив семеен живот, могат да вземат участие в играта, като разкажат как се е развил живота им след брака на специалната уеб страница https://happily-ever-after.bg, качат снимка или видео. Колкото по-оригинално е съдържанието, толкова по-голям е шансът да влязат сред финалистите, които ще се борят за три награди от по 2 хиляди лева. Конкурсът ще продължи до 22 септември, а всяка седмица за участниците са предвидени по 5 бутилки Пещерска Отлежала в комплект с кошница с мезета.

 

Това, което ни мотивира да създадем и да надграждаме подобна инициатива, е вярата в устоите на българското семейство“, споделиха от VP Brands International. А „Пещерска“ Отлежала ракия е носител именно на фундаменталните семейни ценности през поколенията. Марка, която вярва, че семейството е това, което пази българските традиции и ги предава ги за поколения напред и за това присъства на българската трапеза в празник и в делник“, допълват от компанията.


Серията ракии „Пещерска“ заема водещ дял от пазара на алкохолни напитки в България. Марката гарантира качество чрез утвърден и надежден произход, стриктен контрол на суровината, както и на всеки етап от производствените процеси. Пещерска се произвежда при затворен цикъл, който дава гаранции за цялостния процес – от отглеждане и беритба на гроздето, до бутилиране и разпространение в търговската мрежа. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
От Пещерска могат
преди месец
0
Те бая поебаха и евала, нека и на семействата да помогнат.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
s
преди месец
0
Бракът не е отживелица, но алкохола е голям проблем. С обявяване на каузи това няма да се промени! Колко семейства е разрушил, колко съдби съсипал.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди месец
0
"Много загрижени" от Пещерска за българското семейство и поради това пайнерските труженички участват у рекламите им.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени