Петя Буюклиева пяла с Фънки

29 Май 2019, 15:00


Димитър Ковачев – Фънки нито веднъж не критикува звездата на българската естрада Петя Буюклиева и чак сега зрителите разбраха причината – двамата са близки приятели, а известно време дори са свирили и пели в една група, узна HotArena.

 

Вярно е, има нещо такова. Като студентка бях доста щура. Обикалях страната надлъж и шир като солистка на група „Унисон“. Спортните зали – „Универсиада“, „Христо Ботев“, полудяваха, когато запеех кавъри на рок парчета, спомни си фурията. По това време в една банда за известен период пях и с Фънки, който тогава беше прохождащ китарист“, сподели Петя.

 

Заедно в рок бандата били още Иван Несторов – Амебата и мъжът на Буюклиева Тони. В началото Фънки дори се изявявал като беквокал на Петя, въпреки че неговият глас, както Амебата се шегувал, бил една октава, докато на Буюклиева достига поне пет.

 

Но разбира се, не смятам, че Фънки не ме критикуваше заради старото ни приятелство. Той винаги е бил открит, а мнението му много ми влияеше през цялото време на това уникално шоу“, смята певицата, писа „България Днес“.

 

Въпреки всичко Петя бе аплодирана на крака от зрителите, а и от самия Фънки. „Когато можеш и ти се получава – се вижда, когато не – пак“, се засмя той на една от най-несполучливите имитации на Петя в шоуто – когато се превъплъти в Камила Кабейо.

 

Фънки обаче й свали шапка и видимо се развълнува на изпълнението й на Лейди Гага и Валя Балканска.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени