Петя Дикова съсипана след смъртта на продуцента й

https://hotarena.net/az-jenata/petia-dikova-sasipana-sled-smartta-na-producenta-i HotArena.net
Петя Дикова съсипана след смъртта на продуцента й
Петя Дикова е сломена от смъртта на най-близкия си човек в телевизията, узна HotArena.


Дъщерята на Аня Пенчева преди дни се прости с продуцента на предаването си \"Култ\", с когото го стартира преди 7 години. Емил Дилчев си отиде едва на 42 години от скоротечен рак. Всички колеги на Емо в медията бяха шокирани от черната вест, а няколко часа след това Пипи изля душата си във Фейсбук. 


\"Той беше най-близкият ми приятел в телевизията. Само с него можех да се смея и с глас, и със сълзи. Когато ми се обаждаше в последните месеци, знаех, че пак ще ме разсмее и с нетърпение чаках следващата ни среща... Емо е изключителен! Той е един от най-добрите и деликатни хора в тази сурова професия. Той направи някои от най-добрите и ексклузивни интервюта с български звезди. Вярвахме, че за да ви показваме нещо, значи то е интересно. Затова и завършвахме така предаването Cool...T, което той създаде преди 7 години. Емо ме научи на много ценни истини за живота, за занаята ни, за българската естрада. В последния ни разговор по телефона ми даде и един от най-ценните житейски съвети, който обещавам да спазя\", написа Петя, за да се сбогува с продуцента на предаването си, пише Ретро. 



5 Коментара

НОНИ

преди 3 години

КОГАТО СЪМ ИЗПИТВАЛА СМАЗВАЩА МЪКА ОТ ЗАГУБАТА НА БЛИЗЪК ПОСЛЕДНОТО ,ЗА КОЕТО СЕ СЕЩАМ Е ФЕЙСБУК.ЖАЛКО ЗА МЛАДИЯ УГАСНАЛ ЖИВОТ! НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ТАЗИ ,,ФЕЙС СКРЪБ,, НАВЯВА МИ САМО ГОЛЯМ СТРАХ -ОТ ЕВЕНТУАЛНО СВАЛЯНЕ ОТ ЕФИР

Коментирай

преди 3 години

Petq zavazshi 5 ta po uspeh v Angliq:)))Mnogo se nadqvai che efira shte i izbqga..a uspq da sapiens i vtora specialnost USPOREDNO ....NE se uprajnqvaite na hora kato neq...prosto e smeshno :)))

Коментирай

ЖДНБ

преди 3 години

Диков, ти ли си? То кой ли друг знае на кое място е завършила? И друг път преди много години в едно предаване се хвалеше с това. То в Англия едно образование, едно чудо. Все едно е завършила Аграрния в Пловдив :)))

Коментирай

НОНИ

преди 3 години

ИЗОБЩО НЕ СЕ НАДЯВАМ НА НИЩО СВЪРЗАНО С ПЕТЯ.НЯМА ЛОШО!КАКТО НЯМА ОБЩО УСПЕХА С КОМЕРСИАЛНОСТТА. ДОСТА ОБАЧЕ БЯХА ПО-НАПРЕД В КЛАСАЦИЯТА ТИ,НО САМО БЯХА -И ИЗБЛЕДНЯХА

Коментирай

НОНИ

преди 3 години

ПО+СМЕШНО Е КАК РОДИТЕЛИТЕ НИ ВЛИВАТ ПАРИ В ИКОНОМИКАТА НА АНГЛИЯ ЗА ДА СЕ ИЗЯВЯВАМЕ НИЕ ,ТЕХНИТЕ РОЖБИ В БЪЛГАРИЯ. ТЦ ,ТЦ , ЩО ЛИ??

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.