Петя Раева дегустира специалитети на виртуозния готвач Сhef Андре Токев

18 Юни 2015, 10:00


Петя Раева бе специален гост на мащабното събитие, организирано от Представителството на Американския Департамент по земеделие към Американското посолство в хотел Хилтън, София.

 

Темата на срещата бе „Американски фасул, леща, грах и нахут – храната на бъдещето“ и именно тези храни попаднаха във фокуса на дискутиране и кулинарни презентации.

 

По време на обедния коктейл Петя Раева се срещна с нашумелия от тв реалити формата “Master chef” и executive chef на хотел “Хилтън” Андре Токев. Той приготви специален десерт от леща, който популярната авторка на книгите „Радостта от храненето“ дегустира и остана очарована.

 

Наскоро Петя Раева, най-популярният експерт по хранене в България и създателка на продукта за идеална фигура New Green Line, представи своето специално здравословно 13-степенно меню, което създаде за ресторанти Ниагара.

 

В момента чаровната дама подготвя ново, ексклузивно меню и за верига ресторанти Созополис, базирани в София и на едноименния луксозен черноморски комплекс, чиято премиера ще е съвсем скоро.

 

Здравословните зърнени храни са и една от основните теми на предстоящата трета книга на Петя Раева. Книгата на популярната дама, наложила се като най-предпочитания гид по пътя към здравето и красотата на известните личности, се очаква с голям интерес.

 

 

 

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени