Певецът на „Радка пиратка“ зарязан от младата си жена

871
10 Септември 2020, 10:00


Чалга певецът Тошко Тодоров и младата му половинка Миглена са разделени, научи HotArena.

Краха в отношенията им настъпва по-рано тази година, въпреки че двамата имат малко момиченце. Разликата в годините им е много голяма и вероятно това оказва влияние за съдбоносното решение Миглена да се изнесе от жилището на Тошко и да заживее сама с малкото момиченце. Вече няколко месеца Тодоров не може да преживее трудната ситуация и е изпаднал в депресия.

„Самотата  ми тежи“ признава изпълнителят на „Радка пиратка“, който е окуражаван от приятелите си, че не бива да се предава и трябва да продължи напред.

Певецът добавя, че знае, че не бива да страда, но въпреки това му е тежко, че животът го сблъсква с поредното изпитание. Младата Миглена се появява в драматичен момент в живота му, когато Тошко изпитва финансови затруднения.  За няколко години погребва и двете си дъщери.

Приятели на певеца разказват, че започва да посяга към чашката, но появата на Миглена се оказва спасителен пояс и двамата създават щастливо семейство. Идилията им продължава едва няколко години преди да стигне до раздялата. Положението на изпълнителя се усложнява и от факта, че заведението във Велико Търново, в което имаше участия дълго време беше затворено заради пандемията.  Тошко се надява тази злощастна година по-бързо се изтъркули, писа „България Днес“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сава
преди 2 седмици
0
Абе човек, ти си преживял много по-тежки неща от това да те напусне една бездарница. Горе главата! Животът продължава!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени