Певица се ожали: Изнасили ме продуцент на „Пайнер“! Пиар ли си прави незнайната фурия от Вълчедръм

15 Юли 2022, 18:00


Кандидат-певица се ожали в социалните мрежи, че е била изнасилена от продуцент на "Пайнер". Става дума за Ванина Кьосина от Вълчедръм, която се подвизава в ТикТок под псевдонима Рич Бич. Тя твърди, че е отишла на прослушване в стyдио в столичния квартал Бояна, но след като са пили алкохол, той я опънал върху смесителния пулт.

 

Ето и подробностите от самата нея: „Мъжът е доста популярен, женен и самият той е певец. Няма да казвам повече, но когато спрях пред триетажния дворец на тиха улица в квартала, дъхът ми спря. В гаража имаше паркирани автомобили за стотици хиляди, а от къщата тъкмо излизаха две от любимите ми попфолк звезди. Останахме до късните часове, като подкрепихме моя кастинг със солидно количество алкохол.

 

Накрая той ми каза, че гласът ми не е от най-добрите, но ако съм готова да се упражнявам и да съм отдадена на работата, може да измислим нещо. Аз се съгласих в отговор, а той, без да очаквам, се приближи и ме сграбчи за дупето. Силните му ръце обаче не ме пуснаха и след няколко минути аз се предадох. Той ме целуваше така, сякаш не е виждал жена, и не след дълго усетих как вдига роклята ми и мощните му тласъци проникват в мен. Всичко стана толкова бързо, че не осъзнах, че ние го правим върху пулта в това студио, докато жена му беше само два етажа над нас".

 

Потърсен за коментар от „Телеграф", шефът на музикална компания „Пайнер" инж. Митко Димитров отговори: „Това са сериозни обвинения и ако е вярно, да пусне жалба в полицията. Според мен са измислици, такива всеки може да хвърли. Така се става известен. Името „Пайнер" винаги предизвиква интерес и така ще я забележат. Но като е казала „А“, трябва да каже и „Я“ - иначе не е сериозно. Мога да кажа, че нямаме толкова богат продуцент с дворец и такива скъпи коли, че и семеен с дете. Трябва да се консултирам с адвокатите ни дали можем да й заведем дело за уронване на престижа на компанията“, категоричен е Митко Димитров.

 

Други колеги от компанията също подозират, че това е пиар ход от страна на Ванина Кьосина, която не е особено популярна и най-вероятно това е нейният начин да пробие.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Как само го разказва...
преди месец
0
Разказва го като поезия, но аз й вярвам и със сигурност не е била единствената, а това не се случва само в този бизнес. Ако подаде жалба в полицията, може да й се случи в пъти по-брутално! Много млади момичета са в нейното положение на работното място.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Rrr
преди месец
0
Мисля,че е Константин...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Петя киронова
преди месец
-1
Константин ли е, той има студио живее в бояна и жена с две деца и е певец
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Anonim
преди месец
-2
Плевен,Плевен град прочут,град на к....и и на студ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рони
преди месец
-1
Защо за ви изнасилват като вие сте отишли там с тази надежда?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
11
преди месец
-6
много лекомислен коментар, предвид факта, че се лежи в затвор при доказана вина.....


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени