Певицата Гери от „Ергенът” скрила цели 13 години

20 Март 2022, 10:00


Певицата Гергана от шоуто на Би Ти Ви „Ергенът” най-после призна истинската си възраст. След като „Уикенд” разкри, че тя от 5 години се представя за 24-годишна, хората се запитаха на колко е всъщност. Оказа се, че се е опитала да стопи възрастта си с цели 13 лета.

Гери не само че не е на 24 години, тя не е дори на 34. Истинските й години са 37, обяви бившата претендентка за титлата „Мис Плеймейт”. Това се случи преди няколко дни, когато Гергана предложи на последователите си в социалните мрежи да й задават въпроси по темите, които ги интересуват. Естествено, един от първите въпроси беше свързан с възрастта й. Моделката написа, че е на 37 години, но се опита да излезе от неудобното положение, свързано с лъжата в предаването, като сложи смеещ се емотикон. Последва обаче и друг въпрос по същата тема: „Наистина ли си на 37? В предаването пише 24”.

Тук отговорът на „момата” бе доста по-рязък: „Не разбирам какъв е проблемът... Важно е как изглеждаш..хора Стегнете се! Има такива на по 19- които са доста съсухрени... и 50-годишни, кипящи от енергия!” („Уикенд” запазва оригиналния правопис на участничката в „Ергенът”). Отклонявайки последователите си от темата с възрастта, Гери отвори темата за защитата на животните. Оказа се, че е активист за оказване на помощ на бездомни кучета. 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Деян
преди 6 месеца
0
Глупости. Тя учеше в моето училище в Костенец. Завърши две години преди мен. 91 набор е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 6 месеца
0
Не е единствената там която лъже за годините си. Виктор доста сбръчкан в лицето за 31 годишен.Изглежда на 40+, Деница АЕЦ'а също много зле. Перхидролена коса, теракотен тен, съсухрено лице също изглежда на 40+.Гергана на колкото и години да е има вулгарен вид и пошло държание също като Благовеста Безгащинова.Прави ми впечатления на доста зъбати жени-Елвира,Вики,Людмила.Има и доста с големи носове.Най-грозна беше изгонената Габриела, а устата на Александра може да погълне целия турски''океан''.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени