Певицата на „Ах, банана“: Бях на косъм от смъртта, върнах се от отвъдното!

996
10 Февруари 2021, 10:10


Преминах през най-страшното! Бях на косъм от смъртта. Дъщеря ми и вярата в нея ме спаси."

Това разкрива пред „България Днес“ емблематичната фолк певица Сани, седем  години след като чува най страшната диагноза. Певицата ще остане завинаги във фолк историята с култовото парче „Ах, банана“.

"Преди седем години се сблъсках с рака. Беше много страшно. Слава Богу, че останах жива. Детето ме крепеше. Тогава дъщеря ми беше на три години и много се страхувах да не остане без мен“.

Певицата е категорична, че този период от живота й я направил много по-силно от преди. Осъзнава, че ако човек е здрав нищо друго няма значение.

„Вярвам, че висшата сила ми помогна тогава. Знам, че има задгробен живот защото бях на това място. Бях на един пустинен остров с много ситен бял пясък. Спокойно и красиво море и топло бриз.  Взирах се в далечината и попитах: Няма ли кой да ме посрещне? Един глас ми каза: Не няма, връщай се обратно“. Събудих се в реанимацията. Когато казах на докторите какво се е случило те ми отговориха, че ми вярват. Никога няма да забравя това преживяване".

Макар и оставила на заден план музикалната си кариера Сани все още е една от най-прочутите фолк изпълнителки от нас. Тя категорично отрече информацията, която циркулира в медиите, че е учителката. Въпреки че днес няма мераци да е отново постоянно под светлините на прожекторите, Сани не спира да пее. Няма  продуцентска компания зад гърба си и твърди, че така се чувства по-свободна.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени