Певицата на Лили блокирана в Кипър (Вили Рай от 4 месеца не може да се прибере у нас)

653
14 Юли 2020, 13:00


Певицата Вили Рай е блокирана на вилата си в Кипър и от 4 месеца не може да се прибере в България заради коронавируса, узна HotArena.


Бившата вокалистка на Лили Иванова и звезда от Пирин фолк е на острова заедно с третия си съпруг - англичанина Клиф Портлок. "Върнаха ни! Не, не летим за България! Няма да се видим, приятели. Билети купени, направен платен солидно тест - негативни сме. Декларации попълнени, маски, маски ръкавици. 10 предварителни, променливи информации. Турската част на Кипър ни пожелаха приятно пътуване, а 4 (фелдфебелки) от братската гръцка, евопейска част на острова със строги очи и с униформи от филма "Ало ало" с порицателни погледи, че сме живели в къщата си в турската част на острова, нелюбезни и без много приказки ни отпратиха обратно", заяви изпълнителката на "Златно време". 


Тя си обяснява връщането им със съмнение за брака на българка с англичанин. "Бяхме им нещо сложни и ни накараха да обърнем колата и да се върнем. Новото е, че можем да минем границата само с ескорт на ООН! Консулът в гръцката част е жена и беше любезна да ни даде мейл, на който можем да пишем. Ще трябва отново да си купим билети и да съберем отново документи, за да докажем, че живеем в България и да ни ескортират до летището със специална кола на Обединените нации и да платим", обяснява още певицата. 


Тя и мъжът й най-много се притесняват, че не знаят какъв ще бъде новият закон след седмица. "Тъжни, недоволни и тревожни сме! А само преди 4 месеца и половина живяхме на щастливата, усмихната земя! Хора, ще си говорим за времето преди коронавируса. не го подценявайте. Ще трябва да се пазим и да се молим. Най-лошото е, че някой дори подценява проблема на лошата болест, която си мислим, че е измислена.", добави Вили, пише Телеграф. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аз
преди 11 месеца
0
Госпожо аз живея тука и ми е чудно как минах те от турската в гръцката част като е затворена от март месец?!? И много добре знаете какъв е проблема тука. Има летище и от другата част незаконно, но има вземете си билети от там, но как ше стане като летят само до Турция. Хората тука са толкова възпитани и винаги помагат. Не вярвам това което казвате да е истина. Ако имате тест и декларация ще ви пуснат без проблеми. От 10 год съм женена тука и много добре знам законите им. Нашето посолство си върши много добре работа и ако всички документи ви бяха няма причина да не ви пуснат да напуснете острова както всеки един чужд гражданин има тази възможност от началото на епидемията. С декларация и тест ви пускат да напуснете.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени