Пияната водеща на Фен ТВ София Джамджиева се уреди със собствено предаване

1584
10 Февруари 2021, 16:00


Актрисата София Джамджиева, станала печално известна като пияната водеща на Фен ТВ, започва собствено предаване, узна HotArena.


Дъщерята на Албена Чакърова води преговори с музикалната телевизия за ново шоу, в което да се излага на воля. За момента се обсъждат всички идеи на продукцията, която се очаква да стартира след няколко месеца. Плановете за самостоятелно предаване на Джамджиева опровергаха слуховете, че тя е пред уволнение от Фен ТВ заради неадекватните си реакции по време на новогодишната програма на телевизията, пише Галерия. Тя е категорична, че не е била пияна, а просто е играла роля.  Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 2 месеца
0
Вие тъпи ли сте като в момента я дават по Фен тв зона за поздрави. Пак сте с грешна информация
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами
преди 2 месеца
-1
Както Луна когато за първи път влезе в Big Brother и за първи път хората я видяха, че нещо и хлопа, а тя като излезе, за да се измъкне от ситуацията повтаряше, че това е било роля. Впоследствие явявайки се и в следващи риалитита се оказа, че не е роля.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 2 месеца
-1
Добре е ,че са и дали ефирно време,дори и да е кабеларка. Ще води рубрика с актуални теми. Как лежерно да живеем след като сме се насмучили.? Как да не ни "пука" какво ще говорят за нас,след като сме се "освинили" с пиячка.? Всеки може поне веднъж да стане за срам. Но да не те интересува за последствията и да не се засрамиш е меко казано дебилност.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени