Пищова тръгва на ТЕЛК! Взима пенсия по болест! Свали 90 кг по болници

26 Май 2022, 11:02


На лекарски маратон за изваждане на ТЕЛК тръгна от вчера Митьо Пищова. Любимецът на народа се видя в чудо в последните години заради многобройни здравословни проблеми и преди да чукне 68 години навръх Голяма Богородица на 15 август, е твърдо решен да взима пенсия по болест.

 

„20 лекари трябва да oбикoля. Преди дни претърпях операция, смениха ми машинка в сърцето, която спря да работи. Девет години прекарах по болници, нищo здраво не остана по мен освен 25-сантиметровата любовна писалка“, сподели пред „България Днес“ в типичния си неподражаем стил бохемът от Арбанаси. В началото на декември 2020 г. Пищова даде теле за курбан, след като мина изключително тежко през коронавируса.

 

Близо две седмици бохемът прекара на системи във великотърновската болница „Стефан Черкезов“. Година и половина по-рано Пищова се подхлъзнал и наранил тежко три прешлена на Гърба. В Израел лекари му имплантирали пластини с болтове в гръбнака, които да го придържат. Преди това Митьо преживял два инфаркта, едва не му ампутирали крака заради гангрена, месеци наред бе лекуван във великотърновската болница, придвижваше се с проходилка вкъщи и успя да се пребори за живота си. А след това лежа в болница и заради кръвоизлив в дебелото черво.

 

„Какво ли не преживях през последните 9 години?! Но продължавам да ги поря като риби. Бройките станаха 3782. Като мина лекарите за ТЕЛК-а, отивам в апартамента ми в Слънчев бряг и цяло лято съм там. Да се готвят за Пищова и украинки, и рускини“, разказа пред вестника Митьо, който свали цели 90 килограма покрай болничните си неволи и от 180 кг е заковал 90.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мама миа
преди 2 месеца
0
По дяволите! Кой се интересува от този"велик" българин... Престанете да си смучете от пръстите "важни новини"
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени