Питон спасявал Кофе Бабоне от скинари

13 Август 2022, 09:46


Питон спасил популярният шоумен и футболен мениджър Кофе Бабоне от скинари. Африканецът разказа своите приключения от студентските години в интервю за youtube канала Спортната джунгла.

„Постоянно се биех. Нападали са ме с бутилки в автобусите – разказа Кофе Бабоне. – Един мой приятел донесе питон от Камбожда. Постоянно го носех с мен. Връзвах го около тялото. Когато ме нападаха, го вадех и всички започваха да бягат. Питонът ме е спасявал много пъти“, казва Бабоне.

Имах много приятели студенти от моята раса. Прибирам се към вкъщи скинарите ги нападат, чупят им носовете, пребиват ги. Мен питонът ме спаси много пъти. С него никога не са ме били. Той не хапе, но като го видеха, и бягаха. В автобуса винаги оставах главата му да се вижда и скинарите не ме приближаваха. Дори другите хора изчезваха наоколо. Това беше едно време, няма да се върне. Много неща се промениха. Младите нищо не са видели. Живеят в Студентски град. Това не е Студентски град. Едно време беше“, казва шоуменът.

Според Бабоне дискриминацията никога няма да се изкорени напълно.

"Ние, черните, си направихме организация. Бяхме готови да нападаме, когато скинарите се появяха. Това спря, но дискриминацията винаги си я има. Никога няма да изчезне. Може да е премахната на 80%, но 20 си я има. На един приятел синът ми е мулат. Качва се в автобуса и го пребиват. Махнаха му далака, а той е спортист. Сега майка му го взе и се преместиха в Лондон. Там животът е по-спокоен, момчето е много по-добре. Така  че някои неща не са се променили“, със съжаление коментира болни.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени