Плащат на „Ергенът” за промоция на чалга-звезди

19 Март 2023, 16:00


Скандален слух за пари срещу промотиране на звезди или техни близки от определена звукозаписна компания в предаването „Ергенът”, разтресе столичните клюкари. Във втория сезон на хитовото риалити за момък, търсещ голямата любов сред 25 изгладнели за слава жени, е пълно с кадри или свързани с тях на звукозаписната компания „Хит мюзик”.

 

Собственост на продуцента и бивш кадър на „Пайнер” Йордан Василковски-Оцко, компанията е успяла да внедри в предаването двама преки свои изпълнители и един косвен, а сред тях е не кой да е, а лично „ергенът” - виртуозният пианист Евгени Генчев, установи „Уикенд”. Генчев е изпълнител на „Хит мюзик” през 2017 г. когато като гост участва с пианото си в баладата на Лорена и Джордан - двама от изпълнителите на компанията – „Внимавай какво си пожелаваш”. Там участието на Генчев е също толкова майсторско, колкото и изпълненията му на Гершуин по световните сцени, но типично за родната представа за възвишен музикален вкус, акордите му са заглушени от зурни и гласа на Лорена. Не е ясно как майсторски пианист, познат по целия свят и личен приятел на Том Джоунс и Лейди Гага има допирни точки с чалгаджиите, но е факт - Генчев е сред изпълнителите на „Хит мюзик”, попаднали в „Ергенът”.

Малцина се сещат за участието на младия красавец в клипа на Лорена и Джордан, но всички знаят, че реално една от състезателките за сърцето му – Джия, е също кадър на звукозаписната компания. Тя изгря през 2020 г. и тогава се хвалеше, че няма нито една корекция по себе си. Изпълнителката изгря с дует с колежката си Емануела, а оттогава кариерата й леко позападна. Джия е втората от „Хит”, която е намърдана в шоуто за спечелване на сърцето на Евгени, но злите езици твърдят, че Оцко не е спрял дотам.

Хубавата каратистка Айлин Бобева е не само майсторка с черен колан, но и участничка в клип на Меди, който навремето също имаше договор с „Хит мюзик”, преди да направи своя компания. Шушука се, че Айлин е била избрана за парчето на Меди „Мария”, защото отношенията им не са били само професионални. Отсега фенове на „Ергенът” се присмиват какво ли ще е, ако Генчев избере именно красавицата за своя любима и се окаже баджанак на рома Меди.

Прекомерната концентрация на изпълнители, участници и свързани с тях лица от компанията „Хит мюзик” в шоуто обаче даде повод за по-злостни коментари, че Оцко е финансирал участието на питомците си, а самата Айлин също имал амбиция да превърне в нова своя звезда след края на риалитито. Други, по-лековерни пък вярват, че покрай работата си и като партньор в пиар-компания, Евгени се е запознал с Оцко и оттам са топлите им отношения и поканата да участва в клипа на Лорена. Това обаче не отговаря на въпроса как толкова звезди от една музикална компания са намерили подслон в луксозното
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ергени
преди 6 месеца
0
У-ля-ляя
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 6 месеца
0
Продуцентите на тази бутафория са чалгари, оттам и всички замесени,та и избора на ерген също.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ергенът
преди 6 месеца
0
Много мило!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени