Пластичният хирург и мъж на Елвира Георгиева доктор Николай Георгиев: С нежелание я оперирам!

13 Юни 2022, 17:15


"Предпочитам я като спътник в живота, отколкото като пациент. Фактът, че вече повече от 20 години сме заедно, показва, че съм направил своя избор в живота. А относно това какъв пациент е, ще призная, че никой не обича да оперира жена си. Още повече, че една жена винаги ще намери начин да скъса нервите на мъжа си, защото няма нужния респект към него като към лекар. Но нямам избор, тя ми е лице, трябва да изглежда страхотно и мисля, че изглежда страхотно за годинте си.", споделя пластичният хирург доктор Николай Георгиев за съпругата си - певицата Елвира Георгиева, видя HotArena.


Двамата се влюбват като лекар и пациент.  Той е пластичен хирург, а тя отишла в кабинета му за консултация. Тогава още била женена за първия си мъж, но се влюбила лудо в лекаря срещу себе си.

„Аз много обичах предишния си съпруг, той беше всичко за мен, но душата ми искаше да преживее нещо ново. Отидох при Ники като пациент и се влюбих, което вероятно е нормално след 17-годишен брак.

Осем години тримата криехме ситуацията. Ходих по участия с Влади, понякога Ники идваше с нас и никой не можеше да разбере какво става“, признава Елвира Георгиева.

Тя и Николай Георгиев категорично отричат приказките, че певицата отишла при него заради богатството му. И, че връзката им започнала много бързо.

„Тогава изобщо не бях богат… В началото бях притеснен и дистанциран. Не можеш да си позволиш да скъсяваш дистанцията с пациент. Трябваше ми доста време, за да се убедя, че нещата са сериозни“, каза самият Георгиев, пише Минаха години.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мануела
преди 2 седмици
0
Това са много финни хора. Лично ги познавам и така е както казват. Еви и доктора се обичат найстина, каквото и да се пише... Каквито и пациентки да има, за него Еви е всичко и никога няма да я остави заради никоя. Сигурна съм... Млади млади млади, колко да са млади... След някоя друга година и те остаряват... Доктора това го знае. Важна е обичта , любовта
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени