Плеймейтка мизерства, удари дъното в чалга кабеларка

2823
13 Март 2021, 09:50


25-годишната Деница Иванова, която безуспешно се пробва в конкурса “Мис Плеймейт” 2020-та година, но не успя да се класира  сред призовите позиции, от извесно време води рубрика за поздрави в чалга кабеларката “Фен ТВ”, видя HotArena.

Разголената Монтаналийка върти гюбеци в ефира, за да може да свърже двата края и да плаща квартира в столицата. Нейни приятелки коментират, че тя била готова на всичко, за да блесне на екрана и да бъде забелязана от по-заможни възрастни господа, които да “финансират” нейната кариера - нещо, което семейството и категорично не одобрявало, а тя от години се опитвала да реализаира.

Деница често търпи и критиките на зрителите заради невзрачната си визия, неграмотността си, сричането си и затрудненото четене на поздравите на зрителите, което е доказателство за липсата на всякакъв такт.

В северозападното градче, често шушукат, че след участието и в конкурса за плеймейтки, хонорарите и за среднощтни забавления не са се увеличили драстично, поради което тя е принудена да се изявява и като поздраво-пусквачка по телевизията, за да може да свръже двата края.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста
преди 4 месеца
0
Много маймуни на клона на простотията вече бе.Тази "мома" да вземе да изучи някоя нормална професия,не да чака гнусни чичаци да я финансират срещу сексуални услуги.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
CAPTAIN SS-CHNUFEL
преди 4 месеца
0
ВИЖДАТЕ ЛИ, СПРАВЕДЛИВОСТТА ИЗИСКВА ДА ВИ РАЗБИЕМ ГРУХТАЛАЦИ :) НАПРАВО, ЩЕ ВИ ПОПИЛЕЕЕМ С КЕФ И ГОЛЕМА НАСЛАДА, ДОКАТО ВИ ГЛЕДАМ КАК ПРЕПУСКАТЕ ПРЕЗ ГЛАВА ДА СЕ СКРИЕТЕ ОТ МЕН :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
CAPTAIN SS-CHNUFEL
преди 4 месеца
-1
ДА ВЪРТИШ ГЮБЕЦИ НЕ Е ПО-ОСЪДИТЕЛНО ОТ ДА СЕ ИЗТЪПАНЧИШ НА ТЕЛЕВИЗИЯТА И ДА ПОЧНЕШ ДА ЛЪГОТИШ ПРОСТАЦИТЕ, ЧЕ АКО ГЛАСУВАТ, ЗА ТЕБЕ, СЛЕД 2 МАКСИМУМ 3 ДЕНА, ВСИЧКИТЕ ЩЕ ЗАМИНАТ ЗА ХОЛИВУД :) ПА И НАЙ-ГРАМОТНАТА ДА Е, 10 ЕЗИКА ДА ЗНАЕ И 20 ДИПЛОМИ ДА ИМА, ЩЕ Я ПУСНАТ ЛИ ДА СЕ ИЗЯВИ В КОЧИНАТА ОСВЕН НА КОЛЕНЕ ? ;) ЩОТО ТИЯ УСПЕЛИТЕ, ПОНЕ ПО 50 ДИПЛОМИ ИМАТ :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
1
преди 4 месеца
-3
Вземете почетете и се ограмотете малко, Не всяко момиче участвало в конкурс носи титлата., в противен случай всички подали документи за участие в,, Мис България,, трябва да се наричат такива.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени