Плеймейтката Жанета заформи тройка под душа

2008
21 Септември 2020, 22:10


За плеймейтката Жанета Осипова няма почивен ден, видя HotArena. 


Надарената блондинка денонощно е заета да дразни мъжете в риалитито „Фермата“ като се разхожда полугола напред-назад из стопанството и заема провокативни пози.

 

В понеделник вечер тя успя да осъществи програма максимум - направи първата си тройка като придърпа двама от участниците в шоуто под душа и се изкъпа с тях.

Под завистливите погледи на останалите състезатели Жанета дълго и напоително се плацика с адвоката Асен и фокусника Йордан, като сластно извиваше тренираното си тяло. Компаньоните й с удоволствие я обливаха с душа и я наблюдаваха отблизо как размазва пяна по гърдите си.

 

„Като изляза от шоуто ще се хваля, че съм се къпал с Жанета Осипова“, заяви Йордан, който има сериозна приятелка извън фермата. „И аз, и аз!“, добави превъзбуден адвокатът и семеен мъж Асен.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Забавно
преди 3 седмици
0
Какъв е тоя разплут задник. На снимките в инстаграма е със супер малко и гладко дупе, а на живо има целулит. Не че имам нещо против човек да има несъвършенно тяло, но когато го презентираш, че си слаба като фиданка със супер тяло и го заглаждаш с 10 програми и филтри е смешно и не лъжеш другите, а само себе си. Другите ти се смеят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:)))
преди 3 седмици
0
Задникът и най-малкия проблем на оФцата.Междуушието и е кухо.
ами,
преди 4 седмици
0
Много просто парче е тази.Подиграват и се всички във фермата и не само там.Изкефи ме фермера Боби като направи съпоставка с гъзещата се плейЛейка под душа и сечащата дърва Мария.Посочи Мария и каза -ето това е жена.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени