Племенникът на проф. Вучков стана доцент, изучава коронавируса

367
27 Юни 2020, 11:42


Племенникът на професор Вучков стана доцент, научи HotArena.

На 45-годишна възраст Михаил Петров-младши спечели конкурса за доцент и е назначен в катедрата по микробиология и имунология на Медицинския университет в Пловдив. С днешна дата той е сред социалистите, които изучават прословутия коронавирус. Докато беше жив, маститият театрал дума не обелваше за своя племенник, а никога не е виждал и неговия син -  3-годишния си внук. Телевизионната легенда открито признаваше, че не поддържа отношения със семейството на по-малкия си брат.

Съпругата на 70-годишния брат на професор Вучков - актьорът Михаил Петров, е микробиолог, имунолог и вирусолог и от дълги години се е посветила на онкологията.  Единственият им син Михаил Петров- младши е избрал пътя на своята майка. Племенникът на Вучков не само повтаря името на баща си, но е и негово абсолютно копие.

След кончината на телевизионера двама се оказаха единствените наследници на спестяванията десетки хиляди левове и  на апетитен имот в центъра на София, който брат му продаде.Обтегнатите отношения между Юлиян  и Михаил, който е дете от втория брак на майката на Вучков попречили на покойния професор да се радва на племенник и внуци, пише „България Днес”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени