По пътя към храма: Дървени фалоси възмутиха Милото

30 Юли 2022, 16:03


Накачулени дървени фалоси в различни размери възмутиха Калин Сърменов, известен като Милото по една от емблематичните му роли в сериалите.

Снимките лично Сърменов ги е правил на Калиакра и от тях се вижда, че въпросните дървени пениси са в различен цвят и големина, някои от тях са като отварачки, други като сувенири.

„Почти няма сергия, която да не е отрупана с тях и така по целия път до средновековния параклис. Това ли е лицето на българския туризъм?  Идваш и получаваш това. Даже си плащаш. Това ли емблемата на българския „туризъм“?, попита чрез „Телеграф“, актьорът и шеф на Сатиричния театър. Той уточни, че изобщо не казва, тези сувенири да не съществуват и смята, че си имат своето място, но не е сред потоци поклонници и туристи с деца, отиващи към храма.

Милото възкликна, че не се мисли за представянето ни нито пред родния турист, нито пред чуждия.

„Парапетът по пътя е прогнил, добре че  има запазени големи вериги от едно време, но мястото е опасно. Отделно  вятърните централи са окупирали мястото и вече изгледите са коренно променени. Сега всичко изглежда мръсно, грозно и криво и не е чудно, че туристите отиват в Гърция“, казва Сърменов.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени