По-различни петъци през юли с турнира Friday Monday на WINBET и Playson

15 Юли 2022, 13:43


 

София, 15 юли 2022 г. – WINBET има удоволсвтвието да предложи на клиентите на своето онлайн казино още по-приятни петъчни изживявания и възможности за допълнителни печалби с нов турнира Friday Funday с игрите на прозиводителя Playson.

 

Всеки петък до 30 юли 2022 г., клиентите на сайта winbet.bg, които изберат да се забавляват със слот-игрите Book of Gold: Multichance, Burning Wins: Classic 5 lines, Buffalo Power: Hold and Win; Hot Coins: Hold and Win, Legend of Cleopatra Megaways, Solar Queen, Sevens & Fruits и Wolf Power: Hold and Win могат д асе състезават и за страхотните награди в турнира. 

 

За всеки 2 лв. в поставени залози на тези игри, играчите ще печелят по 100 точки, валидни за разпределението на наградите в турнира Friday Funday, а конкретните суми на наградите и текущото класиране на участниците са вградени в самите игри, така че да бъде лесно достъпно за всички играчи.

 

За да бъде турнирът още по-интересен, няма фиксирана стойност за минимален залог за участие. Наградите на отличените участници в турнира ще бъдат добавени към игралния баланс на играчите след приключването на състезанието.

 

Пълните правила на турнира Friday Funday са публикувани на winbet.bg.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени