Победа по сценарий: Ергенът избра Валерия, но живее с Елена (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/pobeda-po-scenarii-ergenat-izbra-valeriia-no-jivee-s-elena-2 HotArena.net
Победа по сценарий: Ергенът избра Валерия, но живее с Елена (СНИМКИ)

Победата на кучелюбката по сценарий


И Емо Къртицата разкри за връзката на Евгени с татуираната редакторка


Ергенът Евгени си избра моделката Валерия в предаването, но живее с... Елена Сергова.
Във финалния епизод пианистът поиска ръката на кучелюбката Валерия. И всички си мислят, че тя е жената, която печели сърцето на Ергена. Всъщност обаче победата на Валерия е само по сценарий.


По информацията на \"България Днес\" моделката и Евгени дори не дават шанс на връзката си напук на организирания годеж. Дни след шоуто ергенът се събира с Елена, която е знаела, че победата ще бъде на най-голямата й конкурентка, но сърцето на Евгени й принадлежи.

\"Валерия
Валерия не страда, че с Евгени не си дават шанс

Още в началото на снимките Ергенът хлътва до уши в татуираната редакторка. Чувствата на Елена са същите.

Това бе видно още от първите епизоди. Тогава Евгени без капка свян влезе гол в морето с Елена, където се натиска страстно с редакторката.

\"Любовта
Любовта между Елена и Евгени пламва още от първите дни

\"Истинската победителка\", пише една от най-близките приятелки на Елена Сергова в социалната мрежи, качила снимка с участничката.


Вместо да залее мрежата със снимки с Евгени, Валерия, която уж спечели сърцето на пианиста, промотира любимото си нещо - бездомните кучета. Подобен ход избра и миналогодишната победителка Виктория Капитонова. Тя не обели и думи за Виктор, опитвайки да крие, че между тях е нямало нищо.


Тогава първият ерген Виктор избра секси рускинята, но двойката така и не стигна до сериозна връзка.
Часове след финалния епизод Валерия споделя и призовава да помогнем на нуждаещи се палета. Нещо, което никоя бъдеща булка едва ли би направила.


Майката на Ергена - Светла, също не хареса Валерия, стана ясно от финалния епизод. Още по-странна изглежда победата на моделката, след като Евгени я попита кое е по-важно за нея - бъдещото им дете или любимите й кучета.

\"Евгени
Евгени намери любовта, но не послуша сърцето си, а... продуцентите

\"Представи си, че съм в чужбина, а нашето бебе е болно. Кучето също има проблеми. Какво ще направиш\", попита Евгени Валерия малко преди да й даде скъпия годежен пръстен.


\"Ще отида първо в клиниката, която ми е по-близо, без значение дали е ветеринарната или болницата\", изръси Валерия.


Така на всички им стана ясно, че победата й малко мирише... на нагласена. Още повече че Евгени суфлираше написаното от редакторите какво да каже на моделката, когато й предлага брак. В тона му изобщо няма чувства. А единствено повтаря написаното от екипа.

\"Елена
Елена с булчинска рокля, с което май загатва, че скоро ще се жени


По информация на \"България Днес\" Евгени и Елена живеят в родния на пианиста град Пловдив. Че двамата са заедно обяви и популярният Емо Къртицата. По негови думи Елена е успяла да спечели сърцето на Ергена.


\"Елена живее с Евгени! Имам си източници\", коментира монтанският гигант Емо Къртицата.


Други също са засичали редакторката и Евгени под ръка в Пловдив. Както \"България Днес\" вече писа, двойката почти е планирала сватбата си. Наскоро Елена се показа в булчинска рокля.

18 Коментара

ха ха Хо

преди 11 месеца

Нещо сте закъснели с тази измишльотина.Предаването свърши....

Коментирай

Буби

преди 11 месеца

Не съм гледала предаването, но от снимките в нета тази Елена бая грубовата в лицето изглежда...

Коментирай

Еми

преди 11 месеца

Много ясно, че е режисирано! Колкото са заедно Виктор и Виктория, толкова и тазгодишните! От интервюто им по БТВ тази сутрин това ясно се показа- неориентираната и не до там образована девойка гледа само към кучетата, а ергенът - към своята музика! Нищо чудно да се е събрал в Пловдив с Елена!

Коментирай

Въпроска ?

преди 11 месеца

При първата индивдуална среща ЕЛЕНА предложи да се изкъпят и влезе полугола в морето с ергена . Добре изигра ролята си интелектуалката при срещата с родителите му , за да ги впечатли . Прикри грозните татуировки с рокля модел от миналия век , с банални думи и фрази , които натрапваше през целия сезон . С " Дълбоките " разговори се опиваше да го впечатли като сподели , че обича да спи гола...Дълбок е Евгени, дълбок е бащата , дълбоки са срещите и разговорите и с Ергенчо . Богат набор от думи и чуждизми има интелектуалната редакторка Вчера моделката - кучкарка беше с Евгени , баща си , родителите и семейството на брат му в заведение в квартал Сарафово .

Коментирай

ами,

преди 11 месеца

Не само не са заедно с Елена, но според мен той дори не я харесва въобще!От участието на Елена при Цитиридис се вижда, че тя все още не може да преживее загубата. Не се е научила да губи с достойнство. Но това е товар, който си носи сама. Поведението на двете с Микаела беше досущ, като на Елисавета и Габи.Присмиваха се и се подиграваха по най-гадния начин.Харесва ми Микаела, но има неща, над които трябва да се замисли. Страхотно се представи в Надкаст, но при Цитиридис се изложи. Дано разбере, че чужди битки не е нужно да водиш и имаш право да не харесваш някой, но да знаеш кога да спреш. С чиста душа е, но се подвежда. Елена впрегна всичко живо до което се докопа да работят за нейната важна персона , дори и извън шоуто.Евгени каза на майка си, че Елена борави добре с думите и това казва всичко. Да, така е, но само един льольо може да ѝ се върже и все тя ще е локомотива. Не е никак глупав Евгени и подобни жени не могат да го заблудят.

Коментирай

ДО БУБИ МУБИ ..АМИ МАМИ...ВЪПРОСКА МЪПРОСКА

преди 11 месеца

Тези 8 минуса нацъкани по равно на всеки твой коментар възбуди ли те ???получи ли оргазъм???що не качиш твоята снимка да те видим що за красавиц(а) си ?.? Нещастници битовисти онанисти концентрацията е на макс Елена и излезе херпес от коментара ти

Коментирай

Мухаха

преди 11 месеца

Не мисля,че това е истина.Защо не покажете някоя негова бивша,която мама не е одобрила?Гената не можеше да скрие как по сценарий целува Ленчето,а тя съска със злоба. Може и с Валерия да е фалш,но надали би се хванал с Ленчето,която изглежда много обсебваща и като визия не е кой знае какво..Видя се ,че мамин Генчо харесва красиви опаковки и необсебващи.

Коментирай

Ние

преди 11 месеца

Видимо кучкарите са платили яко зада спечели кучкарката, нали за първи път виждала мъж и се влюбила. Голям резил простотия, пази боже от такива. Да каже в кое село е кучкарката с баща си????????????????????????????

Коментирай

Оффф

преди 11 месеца

Не ми е ясно защо са такива дискусии за нещо очевидно режисирано! Разбирам да са показали извън предаването нещо от реалния им живот, а то само мноого долнопробен театър, та чак луди дискусии... Всеки е получил това, за което се е правил на шут публично и толкова. До следващото малоумно предаване догодина ....

Коментирай

Dungeon_Dragon

преди 11 месеца

Според мен тази Елена изобщо не си харесва мъже, през цялото време казваше само това дето искаха да чуят като домакиня от 50-те години. Гледахме само преструвки и заучени фрази. Много манипулативна, хитра и злобна. Тва е.

Коментирай

Dungeon_Dragon

преди 11 месеца

Хората са назлобени изроди. Много ясно че ще сме ''кучкари'' и ''кучкарки'' Некакви малоумници го казват като убида а кво лошо има да се грижиш за бездомните кучета??!! Изроди¡!!! Валерия ОБИЧАМЕ ТЕЕЕЕ <3333

Коментирай

Tedi

преди 11 месеца

Вероятно победата на Валерия е по сценарий с цел да се подпомогне нейната кауза с приюта за животни и вероятно всички от тази продукция разиграват един голям театър. Защо? Вижте фактите: Елена следва Валерия в социалните мрежи и харесва всеки един неин пост, вчера даже постна в Инстаграм сторито си нейна и на Валерия снимка от след шоуто, на която двете са усмихнати. Това не е поведение на жена с разбито сърце. Айлин каза, че Валерия си живее в Пловдив и сега явно пътуват заедно с Евгени по сценарий за да промотират приюта й. Неслучайно в шоуто на Цитиридис мъкнеше куче и призова за дарения. Доколкото знам е в големи заеми и също Евгени ще даде хонорара си от няколко концерта за каузата с животните. От друга страна Елена се е преместила в Пловдив от Севлиево и постваше преди три дни в сторито си как се целуват и вдигат тост с Евгени с кристалните чаши.Всички яко ви преметнаха

Коментирай

Typo

преди 11 месеца

.....Валерия си живее в Плевен

Коментирай

Яни

преди 11 месеца

Там й е мястото, просто момиче!

Коментирай

Ергени

преди 11 месеца

Сигурно го е отвлякла, като е изкочила от някой ъгъл.. Мика беше жената за него. Нито кучкарката, нито психото са за него..

Коментирай

Нямат бъдеще….

преди 11 месеца

6—7 месеца заедно и до там, Валерия е леко психо…..Генчо ще изпищи като му довлече в къщи 10 котки и 5 кучета….То няма място за деца, Генчо е доста глуповато момче, слушах го на някакво интервю, ми той едва навръзва изреченията, явно в предаването са му подавали тия мазни реплики с които успиваше момите! Ама сега все още всичко е цветя и рози , ако Генчо слушка Валерия може и повечко да изкарат , ама едва ли…..тя мисли само за кучетата ….

Коментирай

Хмм

преди 11 месеца

А може Елена да следва Валерия,защото има една стара поговорка "дръж врага по-близко от приятелите си" ,а и си е stalker.Заяви го в предаването..Генчо е женчо,но надали иска втора майка-Елена..

Коментирай

ха ха Хо

преди 11 месеца

Елена е психопатка.Това,че се е снимала с Валерия и че харесва постовете и в инстаграм само потвърждава това.Също и,че не преодоляла загубата на финала.Кристалните чаши са от майка и са си нейни,а Евгени не я понасяше в предаването,а навън още повече.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.