Победата на Зоран в „Сървайвър“ или 150-те бона награда спасиха брака на Силвия Петкова?

29 Април 2022, 12:58


Македонецът Зоран Петровски триумфира в "Сървайвър" и чек за 150 бона, ала по-голямата победа за него е, че отново спечели сърцето на жена си Силвия Петкова.

Режисьорът на "Под прикритие" и актрисата имат сериозни проблеми. Любовта между двамата охладнява. Връзката им е пред разпад. Двамата почти не се виждат заради работни ангажименти на режисьора.

И в този момент Зоран решава да отиде за повече от месец на самотен остров на Филипините. "Исках да рестартирам - признава големият победител.

Докато е на острова, Зоран не знае дали Силвия го чака. Но любовта между двойката се възражда след "Сървайвър". Онази искра се запалва отново. И Зоран и Силвия се обичат по-силно от всякога.

"Сървайвър" и дългата раздяла със семейството ми помогна много. Искрата между нас пламна отново. Сега има някаква невероятна любов. Силвия е жена, която сам съм си пожелал. Казал съм си, че искам тя да ми е жена и да ми роди дете", споделя Зоран.

 

Зоран разби конкуренцията

Зоран разби конкуренцията

 

Актрисата и синът им Сива са до режисьора, когато водещият на шоуто Владимир Карамазов обяви Зоран за големия победител. Последният оцелял бе обявен на живо в сряда. Финалното гласуване се провежда на Филипините през миналото лято. Още преди месец "България Днес" ви информира, че Зоран ще е големият победител в "Сървайвър".

"В тотален несвяст сме и тримата. Обичта и вярата в доброто ще променят света. Любовта е способна на всичко! Думите бледнеят. Действията говорят", емоционално заяви след голямата победа на мъжа си Силвия Петкова.

Близки до семейството коментират, че са склонни да вярват, че не победата на Зоран е закрепила временно брака на двойката. Според тях Силвия се е поблазнила от голямата награда от 150 бона и решила да остана до съпруга си, поне засега .Зоран се подготвя дълго за играта си в шестия сезон на "Сървайвър". По думите му той не влиза с ясна стратегия, а следва сърцето си. "Като режисьор си направих режисьорска подготовка. Преди да вляза, изгледах всички възможни сезони на формата по света и се запознах с игрите, които се повтарят. В тази игра съм бил всичко, но не и стратег. Има хора, които играят с главата. Има хора, които играят със сърцето - аз играх със сърцето си", сподели той.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди 2 седмици
-2
Много неприятни са ми и двамата.Той лисунгер,тя бездарна актриса.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
11
преди 2 седмици
-9
ПРЕКРАСНИ СА, ХОРА, КОТО ИСТИНСКИ СЕ ОБИЧАТ И НЕ СИ КРИЯТ ПРОБЛЕМИТЕ!!!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени