Победителят в първия сезон на Фермата: Дадох част от наградата за благотворителност, направих си и казан

23 Септември 2019, 11:36


Животът на победителят в първия сезон на аграрното риалити „Фермата” Райно Узунов не се е променил, след като спечели 100 000 лв, узна HotArena.


Той продължавал да живее в старозагорското село Елхово, сбъднал мечтата си да стегне къщата и да си направи казан за ракия, научи „Уикенд”.


Скромният Райно продължавал да кара колело, тъй като в село това било най-удобното средство за придвижване. С наградата от 100 000 лв. купил нова къща с 2 декара двор в селото. Там сложил ракиджийския казан, а документално всичко около бизнеса му с ракия му било изрядно.


„Купихме две стари коли, една година не бях на работа. Ходих малко на гурбет в Италия, върнах се и пак започнах работа в един завод. Децата се пръснаха. От 3-4 години синът е в Англия, дъщерята учи трета година в Пловдив в „Хранително-вкусовия”. Жената си работи в града, виждаме се събота и неделя. Свободно време почти не ми остава”, казва Райно.


След като станал победител, той започнал да получава много писма с молба за помощ, но още щом му превели 100-те хиляди, той раздал 10 000 за благотворителност на крайно нуждаещи се хора.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Скромността краси човека
преди 3 години
0
Скрпмен, трудолюбив човек!!! Такива трябва да сме всички!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени