Победителите в „Един за друг” поделиха наградата си с втората двойка

30 Май 2021, 15:18


Тяна и Станимир, които се превърнаха в любимци на зрителите във втория сезон на любовното риалити „Един за друг“, най-сетне ще вдигнат сватба. Въпреки крехката си възраст влюбените са заедно от 10 години, а от 4 години живеят във Великобритания. След края на снимките на шоуто отново заминали за Острова.

Победителите в 3-месечното предаване Тяна и Иво Пресолски обявиха, че ще поделят наградата си от 88 430 лв. с втората двойка, защото им симпатизират и защото имали по-голяма нужда от пари. Пресолски са собственици на една от най-успешните вериги козметични салони у нас, а Тина и Станимир събирали пари за собствено жилище. „Ако ние не бяхме стигнали до финала, искахме Тина и Миро да спечелят. Точно затова желаем да си поделим наградата с тях. Те я заслужават точно толкова, колкото и ние. Нашето най-голямо богатство е вкъщи. Така го чувстваме, това ни идва от сърцето. Не сме на финала заради парите. Ние сме достатъчно богати с децата, които имаме. Това е най-голямото богатство”, заявиха победителите Пресолски.

В последното изпитание двойките трябваше да преминат през люлееща се лента и да съберат частите на огромен пъзел. Предизвикателството се оказа почти непосилно за тях. Стратегическият ход на Тяна и Иво да прекъснат играта и да обмислят стратегията си спокойно им осигури заслужената победата. 37-годишните Пресолски се влюбили един в друг преди 18 години, докато учели в едно и също училище. Любовта им не е пламнала от пръв поглед. Въпреки трудностите, през които са преминали, за тях семейството е най-важно. Имат 3 деца.

„Приоритетите ни в момента са да си купим жилище, това лято ни предстои сватба, която два пъти отлагаме, и после е ред да сбъднем някои професионални мечти“, обясниха 24-годишната Тина и 28-годишният Станимир. Те са от Харманли, но от 4 години живеят в Бристол, Англия. Въпреки крехката си възраст, двамата са двойка от цели 10 години. Голямата им страст са пътешествията. Станимир работи като шофьор на Острова, а Тина е в компания за почистване на домове след ремонти и други строителни дейности. „Лично аз съм щастлива, че сме във Великобритания. Дори да не останем тук, тази държава ни научи на много. Изгради ни като характери и съм благодарна, че опитахме да се развиваме тук. Не съжалявам, че сме дали тези 4 години от живота си“, обясни Тяна.

„Винаги когато се върнем в България, се чувствам у дома си. От друга страна, ако гледаме кариера и някакво развитие, в момента имаме малко по-добра възможност да го направим тук. Все още се двоумим как да протече остатъка от живота ни“, сподели половинката й Миро.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени