Почерпеният Коце зяпа в пазвата на Гери-Никол, целува Емануела и фъфли: Ех, ако не бях женен, какво щях да ти направя! (Снимки)

09 Април 2019, 11:17


Фолкаджиите Емануела и Константин се награбиха като влюбени пубери!

"Ще ме извините, че малко завалям приказката, но съм се почерпил. Ех, Емануела, ако не бях женен, какво щях да ти направя... Дай поне една целувка", изфъфли Коцето. Колежката му не се забави много и му се нахвърли, като двамата се мляснаха доста доволно. На Константин това вероятно не му се стори достатъчно и започна да прегръща чалгарката, която беше облечена в прилепнало бяло панталонче, а тясното й сакенце едва побираше напращялата й гръд. В един момент Коцето уж изчезна в тълпата, но отново се върна при Емануела и започна нова доза целуване.

"Гледай, гледай каква жена е Емануела... Много си яка! Повечко време ми се иска да остана при теб, но няма да ти преча. Върши си работата", заяви в типичния си стил изпълнителят. Чалгарката на моменти не вярваше какво й се случва и губеше ума и дума, но се хващаше на прищявките на бате Коце, пише „България Днес“. В един от дуетите си Константин и Емануела се награбиха голи и стигнаха до интимности (На снимката горе).

Коцкарското поведение на Коцето се пренесе и към друга популярна певица. Той удобно се намърда в едно сепаре с тийнидолката Гери- Никол, която се появи с рокля, която едва скриваше младите й гърди. Бюстът веднага привлече певеца като магнит и започна палаво да се натиска на младото момиче. Премреженият му поглед не се отделяше от гърдите й и двамата прекараха доста време заедно. "Константин не е мъж за една жена. Колко ли е успял да омае?!", цъкаха с език чалга фенове и искрено се възхищаваха на плейбойския живот на чалгаря.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фекалия
преди 3 години
0
Жена му на тоя търпи заради парите. Знае го , че е неспасяем наркоман и курвар.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
НиЗЛо
преди 3 години
0
Коцето и Емануела са били дълго втеме любовници още като са били заедно в Ара Аудио Мюзик. Тя ди го знае какъв е и не е склонила на по- сериозна стъпка. В този случай не знам за жена му- дали да я съжалявам или да й се възхищавам на търпението
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Blqk
преди 3 години
0
Abe ot krai vreme se znae che Koce si e Koce Kola hahahahahahahah
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени