Почина бащата на Георги Христов

2211
02 Май 2019, 10:23


„Приятелят ми от детинство – Съмо, или Стефан, го няма. Тежко е, болно ми е, и така е – оредяват нашите редици. А той беше толкова светъл човек“. Това сподели художникът Димитър Митов – Комшин, който дълги години е бил до бащата на голямата ни звезда Георги Христов – Стефан, узна HotArena.

 

Като всеотдаен и предан баща на двама синове, скромен човек, пословичен с добрината си и винаги готов да помогне при нужда, го определят  и други приятели от квартала, познавали Съмо.

 

Уважаван е като неформален лидер от млад в квартала ни. Невероятен човек беше“, тъжна е и съседка на бащата на Христов – Мими Бойкова, пише „България Днес“.

 

Това е втора загуба на близък човек за звездата Георги Христов. Преди година си отиде майка му – Павлина. Двамата имаха много силна връзка в последните 20 години. Живееха заедно в село Волуяк. Павлина бе дългогодишен военен служител и след ранното си пенсиониране изгради страхотната си къща заедно с по-малкия си син – Жоро.

 

С мама си отиде и част от душата ми“, сподели наскоро изпълнителят на „Черно и бяло“. Той още не е преживял загубата й. До него бил единствено брат му и снахата, които от време на време идвали с децата си, за да разведряват Христов.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени