„Под прикритие" събра бившата на Калин Врачански с голямата й любов

01 Февруари 2020, 15:26


Сериалът "Под прикритие" е събрал актрисата Силвия Петкова с половинката й - режисьорът Зоран Петровски-Зоки, узна HotArena.


В последния сезон на поредицата тя влезе в ролята на Яна Танева - криминален психолог от ГДБОП и любима на Куката, а мъжът й дирижираше голяма част от епизодите. На 23 януари двамата отпразнуваха 4 години брак. 


"4 години, пълни с безкрайна обич и страст! Ти си моето семейство, Зоки! Благодаря ти за всичко! Обичам те!", написа актрисата в социалните мрежи. За тези 4 години двамата със Зоки са снимали общо 3 сериала. "За мен е голяма отговорност да не го разочаровам или изложа по някакъв начин пред екипа, затова се старая да бъда още по-голям професионалист. Определено се чувствам като на първа среща, когато имаме снимки заедно. Много се вълнувам, притеснявам, срамувам... но се стремя да го слушам, следвам и да му помагам", разказва бившата на Калин Врачански.


В края на 2016 година двамата станаха родители на момче, което нарекоха Сива. "Определено започнах да вниквам много повече в смисъла на думата "майка". Разбрах и оцених неща, които преди изобщо не ми бяха минавали през ума. Обичам да виждам детето си свободно и щуреещо. Той е много забавен и винаги измисля смешки. Вече два пъти съм го водила на театър, където му е много интересно. Определено е син на майка си. Непрекъснато върво заднешком. Не се шегувам", разказва актрисата. 


Самата тя също е наследница на артистичен род. Навремето дядо й кандидатствал в НАТФИЗ и дори бил приет. Прабабата на Силивия обаче се отнесла скептчино и обезкуражително към начинанието на сина си и той предпочел да запази добрите отношения с майка си пред възможността за актьорска кариера. Актрисата вярва, че именно от дядо си е наследила експресивния си говор, допълнен с бурните жестове и мимики, пише Телеграф.  Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени