Подаряват банани вместо цветя на Тони Дачева (Ето още от сценичните й куриози)

1923
29 Юни 2018, 14:00


Тони Дачева може да извади такива неподозирани истории от богатия си сценичен опит, които може спокойно един ден да опише в книга, узна HotArena.

 

Колегите й отдавна са я нарекли Кралицата на фолка и въпреки че са минали години от нейния музикален връх, днес тя е не по-малко атрактивна в музикален план. А някога вместо цветя феновете й подарили… банани. Забавният момент самата Тони определя като куриоз. Но куриозите при нея съвсем не са един или два…

 

Гафовете й на сцената са много. „Във всеки обаче е имало по нещо незабравимо и интересно. Имам много забавни случки. Например спирал ми е микрофонът, но аз съм продължавала да пея. В началото на кариерата си бях толкова ентусиазирана, че дори съм падала на сцената“, разказва тя, цитирана от „Шоу“.

 

Раде Тодореско – един хуморист, който пътуваше с нас навремето, ме обявява. А той беше невероятно колоритен – имитираше запалване на къщи, а също и животински звуци. Участието беше в Дряново, това няма да го забравя никога. Засилих се от гримьорната, излязох на сцената, подхлъзнах се, паднах и седнах по турски. Хората избухнаха в смях, колегите ми също, хвърлиха китарите, беше страшно. Публиката ме окуражи с думите „Ставай, ставай малката, няма нищо“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени