Подземен бос напирал за среща с Джаро

624
09 Декември 2020, 12:58


"Посвещавам този спектакъл на покойния ми брат Огнян. Той ме научи на всички мъжки работи, той ме защитаваше от големите, той ме научи да се бия. Понеже съм израснал без баща, брат ми пое ролята на такъв. Беше с десет години по-голям от мен и ме научи на търпение. Сега съм като будитски монах заради него. Мога да напълня чувал с ориз зърно по зърно и да не се вълнувам", споделя Михаил Билалов, узна HotArena.


Преди дни той представи първия си моноспектакъл "Бум-Бум. Малка нощна музика за мафиот и оркестър". С димяща пура в дясната ръка и затиснати под левия лакът пачки евро, Мишо стана главен герой в черно-белия екшън под звуците на известни мелодии на оркестъра на Ангел Заберски-син. Актьорът изигра ексцентричен подземен бос, който анализира бурния си живот извън закона и направи анализ на объркания съвременен свят. 


"Спектакълът трябваше да се случи през май, когато навърших 50 години, но заради пандемията се отложи", сподели Билалов. Режисьор на представлението е Лиза Шопова, а текстът е на жената, с която живее Билалов - Ваня Николова. Преди този спектакъл Билалов изигра ролята на тв мафиота Джаро в сериала "Под прикритие". "Тогава имах една паметна среща с много голяма мутра, която още е жива, но няма да споменавам имена. Вървях си по Раковска и успоредно с мен почна да се движи черен джип. Стъклото бавно се смъкна и човекът тихичко започна да ми вика: "Джаро, ела бе, от един отбор сме". Видях го с периферията, поздравихме сме, предложи да поговорим, но аз само се усмихнах и продължих. Стана ми смешно", сподели Билалов, пише България днес. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени