Полудяла от ревност, Мариана Попова не позволи на Плачков да играе с Елена Петрова

05 Декември 2019, 16:30


Веселин Плачков е персона нон-грата вече и в театъра, узна HotArena.


Актьорът е бил изритан от хитов спектакъл на Бойко Илиев – бащата на Ники Илиев, заради стигащата до абсурд ревност на жена си Мариана Попова. Той е трябвало да играе главна роля в „Търновската царица” по романа на Емилиян Станев. Благоверната му обаче не разрешила близост със звездата на представлението Елена Петрова.


Смяната на основния актьор в представлението е направена още преди повече от месец, научи „Уикенд” от сигурни източници в театъра. Плачков е трябвало да излезе на сцената на 15 ноември, когато е била предпремиерата на „Търновската царица” в Нов театър  НДК. Но вместо него в голямата вечер е играл негов заместник – слабо известният актьор Даниел Найденов, чиято снимка фигурира в малък формат на постера на представлението. На същия плакат централно място заема лицето на Весо заедно с това на Елена Петрова – двете звезди на спектакъла. В последния момент преди предпремиерата се наложило Плачков да се оттегли и в действие да влезе Даниел. Звездата се оправдал, че е болен, но хората в театъра са убедени, че е излъгал. „Заради Мариана не е посмял да излезе на сцената и да играе с Елена Петрова. Много го ревнува тази жена!”, сигурни са колегите на Весо.


За щастие на режисьора с ролята се бил подготвил и Даниел Найденов, който трябвало да дублира Плачков, когато е зает с други проекти. Публиката толкова много го харесала, че Бойко Илиев решил да заложи на него като основен актьор, а Весо изпратил да си търси ангажименти по вкуса на жена си. Така плевенският актьор се сбогувал с възможността да изиграе емблематична роля, която преди това е играна единствено от легендарния Стефан Данаилов във филма-класика „Търновската царица”.


Премиерата на спектакъла е на 16 декември и специално за нея е подготвен нов плакат. На него не фигурира нито лицето, нито името на Веселин Плачков.


Основната снимка е на Елена Петрова, а главната мъжка роля се изпълнява от доскорошната резерва – Даниел Найденов.


Още преди месец „Уикенд” писа, че Мариана Попова не е била никак щастлива, когато разбрала, че мъжът ѝ ще работи с Елена Петрова. Актрисата се слави не само като една от най-красивите жени в България, но и като една от най-големите мъжемелачки в бранша си. Твърди се, че много обичала секса и трудно се намирал мъж, който да ѝ откаже креватни ласки. Плачков устоял на чара ѝ заради своята жена, но ако и занапред продължава да саботира работните си ангажименти само защото в него му партнират красиви жени, сигурно ще трябва да сменя професията си. 
 
 Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
теодора
преди 2 години
0
ами като е грозна
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мария
преди 2 години
0
Много скоро ще е зареже.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Цецо
преди 2 години
0
Гнусари и двамата неизкъпани
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
преди 2 години
0
Тази маймуна проскубана не спря да се излага бе! Не знам тоя пич как я търпи,ама аз на негово място да съм я изритал 20 пъти. Срина му и име и реноме и всичко тая пача разплута. Ебати комплексарката смешна
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Емо
преди 2 години
0
На артист/ка вяра не може да имаш!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лупи
преди 2 години
0
Мариана да се е оженила за овчар. Само от овцете щеше да го ревнува. Ако беше някоя класна дама жените на другите мъже щяха да ревнуват от нея. Сега няма никаква опасност да ревнуват от толкова грозна като циганка елментарна жена!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени