Попфолкът се изчерпа за Андреа, ще прави музика на английски

2015
24 Август 2019, 12:10


 "Започнах да правя песни на английски, защото българският попфолк достигна своят връх на развитие. На мен това не ми стига.“

Така певицата Андреа отговори на въпрос на свой почитател защо се е насочила към правеното на английска музика. От няколко дни блондинката активно споделя нови снимки, които вероятно са част от новите й проекти, пише „България Днес“. Наскоро се срещна и с румънския хитмейкър Кости.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
vvv
Преди 1 година
0
над водата е един човек, под водата- друг. Краката и мязат на диреци, а пръстите на ръцете на кебапчета. Успешна кариера, фалшива краво, поне да можеше да пееш! Евала на Кобрата, че ти би шута, стигат му излагацийте с теб!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Наталия
Преди 1 година
-12
Добър ход. Андреа има всички данни да пробие и на запад, и да бъде истински оценена, а не като тук. Английския ще й отвори много врати. Браво на Андреа, успехи, gud luck и целуфки!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ахъ
Преди 1 година
-2
Беше времето, когато английския отваряше врати, в кой век живееш? Сега няма образован човек, който да не говори поне 2 чужди езика. Даже мангалите, които берат ягоди на Острова говорят английски. А на Андреа някой трябва да отвори вратите на дебелариума, че вече е придобила застрашителни размери. Не ме интересуват фотошопираните й сесии, те са на нереален човек, знам я как изглежда на живо точно в този момент- прасе. А прасе кариера не прави, особено ако е одъртяло прасе.
М. Д. (Black Sabbath)
Преди 1 година
-1
Good luck*
кати
Преди 1 година
0
А ръцете под водата е забравила да фотошопира и се вижда колко пухкава е всъщност.Тая Андреа,винаги съм се чудела всъщност голяма комплексарка ли е ,или се прави на интересна с цел популярност........каква певица е тя като няма никакви гласови данни,едно мяукане и това е.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени