Последната жена на Милен Цветков: Изкушавам се да умра! Бяхме две същества в общо тяло! (Вижте изповедта на Милена)

8054
21 Май 2020, 13:00


Месец след трагичната смърт на журналиста Милен Цветков неговата последна приятелка Милена изля мъката си с драматична публикация в социалните мрежи, видя HotArena.


Нумероложката, с която тв водещият се запознава преди 2 години, след като я кани да гостува в неговото предаване, е потънала в скръб и все още не може да се съвземе от тежката загуба на любимия си човек.


„Бяхме сключили безмълвен договор. Когато той спреше, спирах и аз. Когато ускореше ход, аз също забързвах. Когато единият от нас решеше да завие, завивахме и двамата. Подавам глава и оглеждам пътя от двете страни, но, уви. Безсмислено е. Бяхме като двама души, водени от едно и също желание, като двама индивиди с един-единствен ум, като две същества с общо тяло. Изведнъж настъпи самота, тревога, тишина...


Дали не е претърпял злополука, докато разсеяно съм гледала встрани? Страхът, че се е изгубил, и тревогата, че е в беда, отстъпват пред друго чувство. Ами ако е решил да продължи пътуването без мен? След известно време осъзнавам, че колкото и да го чакам, той никога няма да се върне. Поне не на това място. Изборът е да продължа или да остана и да умра тук. Да умра. Тази мисъл ме изкушава. Вдигам очи и поглеждам пътя пред мен, но той като че ли се е превърнал в блато.


На няколко метра пред мен се простира кално тресавище. Безброй локви и глинести участъци сочат, че по-нататък пътеката става хлъзгава и опасна... Не от дъжд обаче е пропита земята. Това са сълзите на всички, минали по този път, които са оплаквали загубата. Мисля, че и моите... скоро ще оросят пътеката...“, пише във фейсбук съсипаната Милена, а приятелите ѝ дават кураж и сили да продължи напред и след смъртта на Милен.


Двамата с журналиста са били щастливо влюбени от около 2 години. В деня, в който дрогираният Кристиан Николов уби на пътя Цветков, той е пътувал от апартамента на любимата си жена към своя, за да си вземе костюм. Милена научила за смъртта му от неговия лаптоп, който стоял включен на масата в нейния дом. Няколко дни след трагедията един от близките хора на тв водещия – репортерът Даниел Петканов, разкри, че пред него Милен е споделял, че иска да има трето дете, вероятно от последната си голяма любов – нумероложката Милена, пише Ретро.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тото
преди 11 месеца
-1
Абе я оставете жената на мира!!! Душата и страда, а вие и в болката на човека, като помияри се ровите..нещастници гнусни.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Mar
преди 11 месеца
-6
Много тъжно за приятелката му, много жалко за него и страшно, че може с всеки да се случи на някое кръстовище...Обаче липста на съчуствие, на емпатия също може да се случи, ама безчуствените трябва непременно да пишат какви са изроди и да шокират с духовната си мизерия! Какви пет минути слава, какви напъни за художествено творчество, какви правила как да тъжи съкрушената му приятелка, какво има да критикувате тук, а? Загубихте човешки образ! Срам за вас!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Да бе, да
преди 11 месеца
-16
Интересно, как човек излива болката си на всеслушание, нали тя е лична? Кагато тъжиш се свиваш в ъгъла и не ти е до никой, камо ли до публика, и до напъни за художествено творчество. Ама пък как иначе ще разберем за госпожата, ако не се излее във ФБ? Поети много, Милен го няма ..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hehe
преди 11 месеца
-7
болката е лична, но подкрепата на хората не е. Хората реагират различно. Доказан факт е, че жените говорят и споделят повече след раздяла или загуба на човек, а мъжете мълчат. Затова и жените преодояват по-лесно кризите, отколкото мъжете. Както казах, грозно е да се търси само грозното, но за хубавото трябват и очи, а не всеки ги има. Стой си в това, което имаш.
бееее,
преди 11 месеца
-38
И тази турси 5 минутна медиина слава за сметка на мъртвец.Отвратително.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hehe
преди 11 месеца
-4
а може просто да си излива болката. В такива ситуации хората имат нужда да говорят и да получават подкрепа, да знаят, че не са сами. Не е необходимо да си толкова мнителна и да търсиш само лошото в хората.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени