ПОТРЕС! Абитуриенти зашеметили с опиати „палавата даскалица“ на бала в Харманли?

5998
29 Май 2018, 13:18


Начална учителка от Симеоновград шокира навръх 24 май абитуриентите от Харманли и Симеоновград, видя HotArena.

 

Случката се разигра в ресторант „Приказките“, собственик на инж. Митко Димитров – Пайнера. В разгара на купона 55-годишната учителка от СУ „Св. Климент Охридски“ става звездата на дансинга, а за мръсните танци й помага младеж, който дори прави стриптийз.

 

Интернет пространството гърми от клипчета от въпросната вечер. Хвърлят се салфетки, лази се по дансинга, полата на учителката се вдига… Това са само част от изпълненията на даскалицата, снимани и пуснати в социалните мрежи от абитуриенти, писа „Шоу“.

 

Началната учителка от кадрите се казва Дарина Димова. Започнала е работа в училището в Симеоновград в началото на тази учебна година. Сред бруталната разюздена нощ тя е извикана в директорския кабинет за обяснение. Пред ръководството заявила, че се срамува от постъпката си и че вероятно е прекалила с алкохола, след което е подала молбата за напускане.

 

Оказа се, че Дарина не е била поканена на бала, била в заведението като гост, на свободна консумация. Младежът от видеото също не бил съученик на празнуващите абитуриенти.

 

Промъква се и версия и за наличието на упойващи вещества, с помощта на които е освободила напрежението в себе си. Запознати с живота на учителката са убедени, че някой е „помогнал“ на Дарина за това поведение. Категорични са, че в чашата й е било сипано нещо, чието действие се вижда на сцената.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Елия
преди 10 месеца
0
Горката жена! Ама нали това му трябва на простоя народ: хляб и зрелище....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
кати
преди 10 месеца
-1
Тоя дето е направил и разпространил клипа е за съд!Горката жена,сега и без работа е останала-подала си молба за напускане! Какво като е учителка,те не са ли хора,нямат право да пиинат,да се отпуснат,да потанцуват ли!Много ме стресна обаче това,че има съмнение,че някой и е сложил в питието забранено вещество!Не ви ли се струва доста странно,ако е така!На нещо личностно ми намирисва!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
знаещ
преди 10 месеца
-1
Учителката трябва да си търси правата от автора на това клипче. Според основния ни закон никой не може да бъде сниман без негово разрешение .А тук става дума не само за снимане а и разпространение на клипче без нейно знание и съгласие !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
нмм,н,м
преди 10 месеца
0
Тя, жената си се забавлява както го правят стотици по чалготеките и никой не се впечатлява. Проблемът идва от това, че е учителка. Но се питам, след като постоянно се акцентира върху това, че не е поканена, че е влязла на свободна консумация и държат да се разграничат от нея, да не би да последват и нечии други оставки, къде бяха всички тия колеги и директори, че не я възпряха, като я видяха подивяла. Ама май са се хихикали отстрани и когато гръмнаха медиите свириха отбой.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аз
преди 10 месеца
-2
Жената е учителка до 18:00 ч. , какво прави след работно време с личния си живот , си е нейна работа !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ел
преди 10 месеца
0
От няколко дни ''проблема'' на България е, че една жена се е отпуснала и се забавлява. Истинска пародия! Истинските новини са милионите които се крадат всяка година от политиците, ужасното ни образование и тн.. Както винаги се опитват да ни замажат очите от истинската реалност с подобни новини, които дори не трябва да са новини. Хора като тази жена има много. Пийнала повече и се забавлява. Убила ли е някой ? Не. Пречи ли на някой ? Не. Краде ли ни от парите ? Не
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени