Потрошиха колата на Силвия Петкова

18 Октомври 2020, 12:52


Истински шок преживя Силвия Петкова в центъра на София посред бял ден, в сряда по обяд.

Актрисата от сериала „Пътят на честта” намерила колата си потрошена, без да може да си обясни как е станало това, нито кой може да го е направил. Самата тя разказа за случая, прилагайки видео и снимки, които доказват, че предното стъкло на автомобила е счупено, след като е било уцелено от тухла. На записите се виждат остатъци от натрошената почти на сол тухла.

Във видеото се чува как звездата от театър „София” пита жена, най-вероятно живееща в блока, пред който е било паркирано возилото, дали знае какво се е случило. „Чух, че литнали гълъби и тухлата паднала”, отговаря дамата.

„И се почва… Били литнали гълъби, моля ти се”,

коментира актрисата на своята страница в Инстаграм. Тя показа и как изглежда блокът, пред който е паркирана колата. Личи, че е наскоро ремонтиран, така че е малко вероятно строителен елемент да е паднал от сградата случайно. По-скоро е бил хвърлен нарочно от някой, който живее в блока.

Въпреки че трудно сдържа гнева си, Силвия все пак направи опит да погледне философски на случката и да види добрата страна в нея, за което й помогнал нейният мъж – режисьорът Зоран Петровски. Той казал на актрисата относно тухлата: „Радвай се, че не ти е на главата!”. „Е, радвам се! Много се радвам, че нямам тухла на главата! Но сега ще трябва да изнамеря отнякъде едни хиляди левове за нов преден джам. Честито на печелившите!”, завършва своя разказ Силвия, писа Уикенд. 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhhh
Преди 1 година
0
Тя тая ви е платила на вас повече за реклама, отколкото е платила за колата. Хахаххахахаха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
Преди 1 година
0
Три дни подред ни занимавате с колата на тази жена.Предно стъкло на колата няма да и купи аудиторията на сайта.Може драскачите от сайта да и го купите.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени