Позор: Галена имитира пияната Андреа - порка на сцената, показва си гащите, сяда по земята (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/pozor-galena-imitira-piianata-andrea-porka-na-scenata-pokazva-si-gashtite-siada-po-zemiata HotArena.net
Позор: Галена имитира пияната Андреа - порка на сцената, показва си гащите, сяда по земята (Снимки)

Нова гавра с топзвезда в попфолка! Галена реши да имитира неадекватното поведение на колежката си Андреа в дискотека и сътвори истински разврат. Случката се разигра в един от най-вървежните нощни клубове на Благоевград преди няколко дни, разказват свидетели пред \"България Днес\". Тогава Галина Генчева, както е истинското име на певицата, предизвиква истински фурор. Заведението, в което е поканена на участие, празнува своя рожден ден и партито е на макс.

\"Галена
Галена се чука с феновете си

Веселбата започва още с излизането на Галена на сцената, като тя приема доброволно подадената й от бармана напитка и започва да кърка на сцената. Предава лични поздрави на собственика. Малко по-късно палавата изпълнителка вече се чука с всички присъстващи. За кеф на феновете й, те подават чаши към певицата, а тя не им отказва наздравица.

\"Вири
Вири крак и бикините й лъсват

Това е само началото на излагацията. Провокациите продължават, когато Галена започва да вдига единия си крак във въздуха. На показ на всички лъсват черните й бикини, а част от мъжката аудитория в дискотеката изпада в истински екстаз.

\"Пее
Пее поседнала на дансинга

Във вихъра на позора Галена вече не иска да стои на краката си и започва да сяда по пода в чалгаджийницата. Въпреки това тя стиска здраво микрофона си и продължава да пее своите хитове и да поздравява заведението за рождения му ден.

След по-малко от месец, на 21 май, звездата ще навърши 38 години и подобно фриволно поведение хич не й отива, коментират присъствали на пиянската оргия.

 

\"Тежък
Тежък е лекият живот

Мнозина оприличиха участието на Галена като това на Андреа. По-рано този месец бившата половинка на боксьора Кубрат Пулев втрещи всички, като излезе силно пияна на свое участие. Тя не успя да се задържи на краката си в даден момент, а изпълненията й звучаха крайно фалшиво.

По-късно фолкпевицата реши да направи шокиращи разкрития. Тя обвини в побой анонимна мутра.

\"Андреа
Андреа се нафирка на свое участие

\"В офиса дойде една мутра и заедно със собственика имаха пистолети. Аз седнах с жената на шефа и говорихме за постиженията на Кубрат въпреки Джошуа и Кличко. Тогава собственикът и мутрата казаха, че Кубрат е помияр и никога не е постигал нищо и не знам какво. Помолих мутрата да излезе, но той не го направи и обидите към Кубрат продължиха. Аз станах и ударих мутрата в корема и той ме залепи с шамар към стената. Получих сътресение и паднах на земята\", разкри Андреа като оправдание на това защо се е напила.

Съвсем наскоро Галена призна при гостуването си в \"Шоуто на Николаос Цитиридис\" по Би Ти Ви, че е започнала да пие алкохол още след абитуриентския си бал.

13 Коментара

баста на чалгата

преди 11 месеца

Всички тези долнопробна чалгарска пасмина.

Коментирай

дидо

преди 11 месеца

и аз бях там и и видех разпънатия гарван

Коментирай

Lollypop

преди 11 месеца

Не я имитира-тя е същата разпоретина просто

Коментирай

До Дидо

преди 11 месеца

Клюна виде ли го???

Коментирай

Андреа

преди 11 месеца

Не ме имитирай, бабче, измисли нещо ново, че вече миришеш на пръст.

Коментирай

БАТАЛ

преди 11 месеца

МАЙКА НА ДВЕ МОМЧЕТА.КАКВО ПОВЕЧЕ ДА КАЖА.ВЕРНО,ЧЕ ЧАЛГАТА Е ДОЛНОПРОБНА МУЗИКА.ЗА ПРОПАДНЯЦИ,АМА НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖИШ КАТО ПРОСТИТУТКА И ПРОПАДНАЛА ДОЛНА МРЪСНА РАЗПОРЕТИНА,ДА СЕ РАЗГОЛОГЪЗВАШ И ЧЕКНЕШ ПО СЦЕНАТА.ИИ ЛЕЛЧЕ ВЕЧЕ СИ НА 40,НЕ ТИ ОТИВА НИКАК НЕ ТИ ОТИВА!

Коментирай

ами,

преди 11 месеца

МъжО и вафладжията я праща да му изкарва пари все му е едно как.

Коментирай

От 7 до 5,след тва хейтим анонимно

преди 11 месеца

Ти хейтъре па шси по зле от тез две разпорерини, щоро те кинти имат, ти сереш в панелката и чукаш дебелата си жен с пъпчивнгъз

Коментирай

да не казваме какво правят тези простафели

преди 11 месеца

за парите, които имат...

Коментирай

От 7 до 6 без десет

преди 11 месеца

Мразете ме, аз така обичам! Npc-та скапани, жените ви смърдят на запръжка и лидълски парфюмm9b

Коментирай

Защо

преди 10 месеца

Защо като проститутка след като тя е проститутка ? Аз не се сещам ивана, малина или софи маринова да имат клипове как правят френска във ваната на някой мъж ! За гнусната галена обаче това е факт, ако не беше този клип тази никога нямаше да стане толкова известна, защото е абсолютно посредственна във всяко едно отношение

Коментирай

Защо

преди 10 месеца

Аз лично вярвах че галена ще изпревари андреа по излагации, все пак тя е тая дето правеше френска във вана на евтин телефон

Коментирай

Да ти акам на логиката

преди 10 месеца

Това че според тебе "жИни" като галена и андреа са "висока класа" говори за ниското ти ниво. Жалка работа да се възхищаваш на проститутки духащи във вана и кралици на фото шопа като андреа, единственното което различава - тези престарели мърли, от младите тепърва навършили 18 години дето ходят да ги слушат е размера на банковата сметка. А ако си мъж и гледаш в банковата сметка на жената, значи не само си провал като мъж ами си и доста женствен защото това принципно е женска черта, така че другия път си спести излагацията и недей да ни показваш колко струваш от 7 до 5

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.