Позор: Галена имитира пияната Андреа - порка на сцената, показва си гащите, сяда по земята (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/pozor-galena-imitira-piianata-andrea-porka-na-scenata-pokazva-si-gashtite-siada-po-zemiata HotArena.net
Позор: Галена имитира пияната Андреа - порка на сцената, показва си гащите, сяда по земята (Снимки)

Нова гавра с топзвезда в попфолка! Галена реши да имитира неадекватното поведение на колежката си Андреа в дискотека и сътвори истински разврат. Случката се разигра в един от най-вървежните нощни клубове на Благоевград преди няколко дни, разказват свидетели пред \"България Днес\". Тогава Галина Генчева, както е истинското име на певицата, предизвиква истински фурор. Заведението, в което е поканена на участие, празнува своя рожден ден и партито е на макс.

\"Галена
Галена се чука с феновете си

Веселбата започва още с излизането на Галена на сцената, като тя приема доброволно подадената й от бармана напитка и започва да кърка на сцената. Предава лични поздрави на собственика. Малко по-късно палавата изпълнителка вече се чука с всички присъстващи. За кеф на феновете й, те подават чаши към певицата, а тя не им отказва наздравица.

\"Вири
Вири крак и бикините й лъсват

Това е само началото на излагацията. Провокациите продължават, когато Галена започва да вдига единия си крак във въздуха. На показ на всички лъсват черните й бикини, а част от мъжката аудитория в дискотеката изпада в истински екстаз.

\"Пее
Пее поседнала на дансинга

Във вихъра на позора Галена вече не иска да стои на краката си и започва да сяда по пода в чалгаджийницата. Въпреки това тя стиска здраво микрофона си и продължава да пее своите хитове и да поздравява заведението за рождения му ден.

След по-малко от месец, на 21 май, звездата ще навърши 38 години и подобно фриволно поведение хич не й отива, коментират присъствали на пиянската оргия.

 

\"Тежък
Тежък е лекият живот

Мнозина оприличиха участието на Галена като това на Андреа. По-рано този месец бившата половинка на боксьора Кубрат Пулев втрещи всички, като излезе силно пияна на свое участие. Тя не успя да се задържи на краката си в даден момент, а изпълненията й звучаха крайно фалшиво.

По-късно фолкпевицата реши да направи шокиращи разкрития. Тя обвини в побой анонимна мутра.

\"Андреа
Андреа се нафирка на свое участие

\"В офиса дойде една мутра и заедно със собственика имаха пистолети. Аз седнах с жената на шефа и говорихме за постиженията на Кубрат въпреки Джошуа и Кличко. Тогава собственикът и мутрата казаха, че Кубрат е помияр и никога не е постигал нищо и не знам какво. Помолих мутрата да излезе, но той не го направи и обидите към Кубрат продължиха. Аз станах и ударих мутрата в корема и той ме залепи с шамар към стената. Получих сътресение и паднах на земята\", разкри Андреа като оправдание на това защо се е напила.

Съвсем наскоро Галена призна при гостуването си в \"Шоуто на Николаос Цитиридис\" по Би Ти Ви, че е започнала да пие алкохол още след абитуриентския си бал.

13 Коментара

баста на чалгата

преди 1 година

Всички тези долнопробна чалгарска пасмина.

Коментирай

дидо

преди 1 година

и аз бях там и и видех разпънатия гарван

Коментирай

Lollypop

преди 1 година

Не я имитира-тя е същата разпоретина просто

Коментирай

До Дидо

преди 1 година

Клюна виде ли го???

Коментирай

Андреа

преди 1 година

Не ме имитирай, бабче, измисли нещо ново, че вече миришеш на пръст.

Коментирай

БАТАЛ

преди 1 година

МАЙКА НА ДВЕ МОМЧЕТА.КАКВО ПОВЕЧЕ ДА КАЖА.ВЕРНО,ЧЕ ЧАЛГАТА Е ДОЛНОПРОБНА МУЗИКА.ЗА ПРОПАДНЯЦИ,АМА НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ,ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДЪРЖИШ КАТО ПРОСТИТУТКА И ПРОПАДНАЛА ДОЛНА МРЪСНА РАЗПОРЕТИНА,ДА СЕ РАЗГОЛОГЪЗВАШ И ЧЕКНЕШ ПО СЦЕНАТА.ИИ ЛЕЛЧЕ ВЕЧЕ СИ НА 40,НЕ ТИ ОТИВА НИКАК НЕ ТИ ОТИВА!

Коментирай

ами,

преди 1 година

МъжО и вафладжията я праща да му изкарва пари все му е едно как.

Коментирай

От 7 до 5,след тва хейтим анонимно

преди 1 година

Ти хейтъре па шси по зле от тез две разпорерини, щоро те кинти имат, ти сереш в панелката и чукаш дебелата си жен с пъпчивнгъз

Коментирай

да не казваме какво правят тези простафели

преди 11 месеца

за парите, които имат...

Коментирай

От 7 до 6 без десет

преди 11 месеца

Мразете ме, аз така обичам! Npc-та скапани, жените ви смърдят на запръжка и лидълски парфюмm9b

Коментирай

Защо

преди 11 месеца

Защо като проститутка след като тя е проститутка ? Аз не се сещам ивана, малина или софи маринова да имат клипове как правят френска във ваната на някой мъж ! За гнусната галена обаче това е факт, ако не беше този клип тази никога нямаше да стане толкова известна, защото е абсолютно посредственна във всяко едно отношение

Коментирай

Защо

преди 11 месеца

Аз лично вярвах че галена ще изпревари андреа по излагации, все пак тя е тая дето правеше френска във вана на евтин телефон

Коментирай

Да ти акам на логиката

преди 11 месеца

Това че според тебе "жИни" като галена и андреа са "висока класа" говори за ниското ти ниво. Жалка работа да се възхищаваш на проститутки духащи във вана и кралици на фото шопа като андреа, единственното което различава - тези престарели мърли, от младите тепърва навършили 18 години дето ходят да ги слушат е размера на банковата сметка. А ако си мъж и гледаш в банковата сметка на жената, значи не само си провал като мъж ами си и доста женствен защото това принципно е женска черта, така че другия път си спести излагацията и недей да ни показваш колко струваш от 7 до 5

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.