Прадядото на Андреа лежал в затвора

02 Май 2021, 13:00


Андреа се е заела да пише книга за рода си. Певицата винаги е изтъквала гордостта, която таи към родословното си дърво и често е разказвала за предците си в свои интервюта, но почитателите й едва ли са очаквали мащабно историческо изследване.

В социалната мрежа Андреа вече загатна някои истории, които ще включи в книга си. Тези дни певицата разказа за прадядо си Георги, който е внесъл първия акордеон в страната. „Запознал се е с прабаба ми в театър „Ренесанс”. По онова време е пял в хора там, по-късно започва да членува в партия „БЗНС Звено”, които са били срещу царя и попада в затвора. След това започва да се занимава активно с бизнес и е първият човек, вкарал акордеон в България. Да не забравяме, че е добър художник, изключително интересен човек с голям характер - все пак е бил зодия Овен”, сподели Андреа. Тя обеща, че ще разкрива малко по малко своя живот, писа Уикенд.

„ Младите трябва да се интересуват от рода си и да не забравят от къде идват. Защото много често това определя накъде са тръгнали”, споделя изпълнителката.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени